REGIDORS - Fèlix Llorens 02.03.2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Comunicat de rebuig a l'agressió que va tenir lloc a la Festa Major de Roses

  Ver esta publicación en Instagram

 • Els veïns del Mas Mates denuncien talls elèctrics durant una setmana

  Els veïns del Mas Mates denuncien talls elèctrics durant una setmana


  Diversos veïns de Mas Mates han patit, des del passat dia 3 d’agost, baixades i pujades de tensió que han espatllat diversos electrodomèstics. Asseguren que s’han produït per les connexions il·legals que han fet alguns firaires als quadres de llum que hi ha a l’antic càmping Bahia. On està el parc d’atraccions de la Festa Major de Roses..

 • Ja ha començat la segona edició de les Nits de Circ

  Ja ha començat la segona edició de les Nits de Circ


  Amb gairebé 9.000 entrades venudes ha començat el festival Nits de Circ. Ho ha fet a Besalú on des del 10 i fins el 13 d’agost es podrà gaudir de les funcions que s’han preparat. A Roses les actuacions de circ es faran a la Ciutadella i serà del 16 al 24 d’agost..

 • L’alcalde i el regidor de Cultura pengen en Domà amb l’escut de Roses

  L’alcalde i el regidor de Cultura pengen en Domà amb l’escut de Roses


  Joan Plana Alcalde la Vila i Erik Ibañez, regidor de Cultura de Roses, han penjat aquest migdia el Domàs amb l’escut de Roses, al balcó de l’ajuntament, per simbolitzar l’arribada de la Festa Major que avui inicia la seva programació a la població i que s’allargarà fins al proper 15 d’agost. L’alcalde anima a tots els rosincs i rosinques a participar en les moltes activitats programades i fer-se seva la festa major que després de dos anys recupera la normalitat. Festa Major que avui inicia la seva programació a la població i que s’allargarà fins al proper 15 d’agost.

 • Comença Festa Major amb molt bones perspectives i algunes novetats

  Comença Festa Major amb molt bones perspectives i algunes novetats

  Avui comença la festa Major de Roses post pandèmia, una festa que presenta algunes novetats, amb molts bons a barraques, i alguns canvis en la programació respecte a altres edicions, però aquesta serà la Festa en la que per fi es recuperarà la total normalitat.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR