Anunci Demòcrates

EL CONTRAATAC - 14/03/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • El pantà de Darnius-Boadella està al 30,88% de la capacitat

  El pantà de Darnius-Boadella està al 30,88% de la capacitat


  Si fa un any el pantà de Darnius – Boadella es trobava al 41,33% enguany les reserves d’aigua e troben al 30,88%. Una situació que deixa palesa la greu situació de sequera que està vivint Catalunya. Després d’una tardor inusualment càlida i seca ha arribat un hivern que en els últims dies ha deixat alguna nevada molt feble a les parts altres de la comarca de l’Alt Empordà. Insuficient per omplir l’embassament.

 • Pendents de l’aprovació del POEM

  Pendents de l’aprovació del POEM


  Es preveu que el Pla d’Ordenació de l’Espai Marítim que inclou la zona on s’hauria de desenvolupar l’energia eòlica marina a Roses s’aprovarà en poques setmanes. Actualment ja hi ha sis projectes en aquest espai que, com va publicar el BOE del mes de desembre, el golf de Roses continua essent un espai on es podran desenvolupar parcs eòlics marins.

 • IAEDEN contraris a la construcció del Parc Eòlic Galatea

  IAEDEN contraris a la construcció del Parc Eòlic Galatea


  Les entitats ecologistes critiquen que la Ponència d’Energies Renovables de la Generalitat hagin donat llum verda a Endesa per tirar endavant el projecte Galatea. Un parc eòlic que s’instal·larà a la Serra de l’Albera i que comptarà amb 9 aerogeneradors. Denuncien l'impacte ambiental que tindria el futur parc sobre el territori. Des de l’IAEDEN amenaçant amb portar al jutjats les "irregularitats" que han detectat.

 • El Consell Comarcal instal·larà més de 1500 panells solars al CTR i a l’abocador

  El Consell Comarcal instal·larà més de 1500 panells solars al CTR i a l’abocador


  El Consell Comarcal de l’Alt Empordà instal·larà 1512 panells solars al Centre de Tractaments de Residus i a l’abocador situats al municipi de Pedret i Marzà. La intervenció té un cost de més de 789.000 i es finança en un 70% amb els fons Next Generation.

 • S’activa l’alerta del Pla PROCICAT per un nou episodi de fred intens

  S’activa l’alerta del Pla PROCICAT per un nou episodi de fred intens


  Protecció Civil activa l'Alerta del Pla PROCICAT per un nou episodi de fred intens previst durant aquest cap de setmana. El cos de Mossos d'Esquadra vetllarà per detectar i gestionar en coordinació amb els municipis i el CECAT ajuda per als sense sostre en cas de necessitats excepcionals.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR