L’HORA DE L’ALCALDE JOAN PLANA 16/03/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Exhaurides les places en el primer del actes de la festa Major l’Escape Room

  Exhaurides les places en el primer del actes de la festa Major l’Escape Room

  L’any passat i degut a que la pandèmia va provocar que se suspenguessin molt dels actes, l’ajuntament va incorporar un de nou ja que molts no es van poder organitzar, aquest va ser l’escap Room, aquest any es va tornar a programar per a la festa major una nova edició d’aquest joc, o gimcana que es pot fer amb amics o amb la família, i ha resultat tot un èxit, pocs minuts després de la presentació del programa el passat 28 de juliol, ja es varen esgotar les places. l’Escape Room, o mes popularment coneguda com gimcana, Organitzada per l’empresa Gaudiré, es una activitat on poden participar en un equip fins a set membres, els que han d’anar desxifrant enigmes, resoldre problemes i seguint les pistes que reben d’una tables que se’ls lliure al començar la prova, per aconseguir obtenir el premi final, que en aquesta ocasió va ser El tresor de la Margaret Murray. L’any 2021 l’escape Room va resultar un èxit, aquest any novament ha esgotat totes les places, una activitat que es va iniciar per substituir altres que per la pandèmia no es varen poder realitzar, sembla que ha vingut per quedar-s’hi L’Escape Room va començar a les 5 de la tarda, reunint als grups a la plaça General Prim, per iniciar les proves, amb un interval de 10 minuts entre grup i grup, i va finalitzar prop de les 10 de la nit.

 • Comunicat de rebuig a l'agressió que va tenir lloc a la Festa Major de Roses

  Ver esta publicación en Instagram

 • Els veïns del Mas Mates denuncien talls elèctrics durant una setmana

  Els veïns del Mas Mates denuncien talls elèctrics durant una setmana


  Diversos veïns de Mas Mates han patit, des del passat dia 3 d’agost, baixades i pujades de tensió que han espatllat diversos electrodomèstics. Asseguren que s’han produït per les connexions il·legals que han fet alguns firaires als quadres de llum que hi ha a l’antic càmping Bahia. On està el parc d’atraccions de la Festa Major de Roses..

 • Ja ha començat la segona edició de les Nits de Circ

  Ja ha començat la segona edició de les Nits de Circ


  Amb gairebé 9.000 entrades venudes ha començat el festival Nits de Circ. Ho ha fet a Besalú on des del 10 i fins el 13 d’agost es podrà gaudir de les funcions que s’han preparat. A Roses les actuacions de circ es faran a la Ciutadella i serà del 16 al 24 d’agost..

 • L’alcalde i el regidor de Cultura pengen en Domà amb l’escut de Roses

  L’alcalde i el regidor de Cultura pengen en Domà amb l’escut de Roses


  Joan Plana Alcalde la Vila i Erik Ibañez, regidor de Cultura de Roses, han penjat aquest migdia el Domàs amb l’escut de Roses, al balcó de l’ajuntament, per simbolitzar l’arribada de la Festa Major que avui inicia la seva programació a la població i que s’allargarà fins al proper 15 d’agost. L’alcalde anima a tots els rosincs i rosinques a participar en les moltes activitats programades i fer-se seva la festa major que després de dos anys recupera la normalitat. Festa Major que avui inicia la seva programació a la població i que s’allargarà fins al proper 15 d’agost.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR