L’HORA DE L’ALCALDE JOAN PLANA 16/03/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • El torneig internacional de futbol base MICFootbal tornarà a Roses

  El torneig internacional de futbol base MICFootbal tornarà a Roses


  El torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC - Mediterranean International Cup) tornarà a celebrar-se a Roses. El campionat que arriba enguany a la seva 22a edició i se celebrarà entre els dies 27 i 31 del proper mes de març en un total de 40 municipis de les comarques gironines. Els 412 equips participants i els més de 8.000 jugadors disputaran un total de 1.012 partits i ho faran en 56 camps repartits per tota la demarcació. L’Agrupació Esportiva MICFootball organitza anualment, per Setmana Santa i des de l’any 2001, el MIC (Mediterranean International Cup), un torneig internacional creat amb l’objectiu de reunir a joves futbolistes al voltant d’una passió en comú: el futbol. Aplega participants de 9 categories entre futbol 11 i futbol 7 que van des d’alevins fins a juvenils, tant per a equips masculins com femenins. Figueres tornarà a acollir la inauguració i també les finals de les categories U12 , U13 i U15, mentre que el desenllaç de la resta de categories es viurà a Palamós durant el cap de setmana. Alguns dels municipis han augmentat el número de camps que acolliran partits del MICFootball d'aquest 2024, com és el cas de Roses, on els partits es disputaran a l’Estadi Mas Oliva i al camp de La Vinyassa.

 • Festa del Dijous gras a la residencia Doctor August Pi i Sunyer

  Festa del Dijous gras a la residencia Doctor August Pi i Sunyer


  .

 • David Bisbal Actuarà l'1 d'agost al Sons de Món de Roses

  David Bisbal Actuarà l'1 d'agost al Sons de Món de Roses


  David Bisbal presentarà el seu darrer disc Me siento vivo al Sons del Món de Roses en el que serà la seva única actuació a comarques gironines d’aquest estiu. Amb aquesta nova confirmació, el festival delicatessen de l’Empordà continua consolidant-se com un dels grans esdeveniments de l’estiu de la Costa Brava. David Bisbal, un dels artistes llatins més estimats i amb més èxit del moment, demostrarà a l’icònic escenari de la Ciutadella de Roses que passa per un dels moments vitals més dolços de la seva vida. Les cançons de Me siento vivo, el seu vuitè disc, publicat a finals de l’any passat, reflecteixen musicalment aquest moment tan concret i personal pel que passa l’artista. Les noves cançons passegen per ritmes sorprenents i innovadors com el so dels vuitanta, el pop llatí, la batxata, la música disco i les grans balades atemporals, marca de la casa del cantant d’Almeria. Aquesta gran nit del Sons del Món 2024 serà un concert catàrtic i inoblidable on David Bisbal compartirà aquest bon moment vital amb el seu públic, desitjós d’escoltar vint anys d’èxits nous juntament als clàssics “Ave María”, “Dígale” o “A partir de hoy”.

 • Roses continua la seva promoció amb l’assistència a fires de turisme

  Roses continua la seva promoció amb l’assistència a fires de turisme


  L’Àrea de Turisme de Roses es troba immersa en la promoció de la destinació per a aquest 2024, a través de la seva assistència a fires i salons de diferents àmbits i abast geogràfic. Les darreres accions les ha dut a terme a la fira f.re.e celebrada a Munic i ja prepara la seva participació al saló Fiets En Wandelbeurs (Utrecht), dedicat al senderisme i al món de la bicicleta, i a Navartur (Pamplona), amb una important presència del públic familiar. Entre el 14 i el 18 de febrer, Turisme de Roses està present a la fira f.re.e (Freizeit Reisen Erholung -Lleure Viatges Recreació-), que cada any aplega uns 160.000 visitants, provinents tant de la ciutat de Munic com de tota la seva àrea d’influència. AL f.re.e és una fira genèrica on predomina una tipologia de client de més de 50 anys, interessat per un turisme actiu fora de temporada, i atret per l’oferta de productes i serveis relacionats amb activitats a l’aire lliure, com ara càmpings, parcs naturals, aventura, benestar, rutes en bicicletes i senderisme... Roses participa a través d’un mostrador propi ubicat a l'estand del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, compartit amb Calonge i Sant Antoni, Lloret, Begur i Castelló d'Empúries – Empuriabrava. És una de les fires més grans i importants d'Europa en l'àmbit del turisme i el temps lliure. Entre el 23 i el 25 de febrer, Roses viurà un intens cap de setmana de promoció dels diferents atractius i potencialitats que té per oferir a visitants de tipologia molt diversa. D’una banda, la presència a Navartur (Pamplona), li pemetrà promocionar l’oferta de serveis i equipaments, platges i entorn natural, oci i cultura de què disposa com a Destinació Turística Familiar certificada. Durant les mateixes dates, Roses també estarà present a la fira especialitzada en cicloturisme i senderisme més important dels Països Baixos, la Fiets en Wandelbeurs de la ciutat d’Utrech, on donarà a conèixer tota l’oferta de què disposa la població en aquests àmbits, com ara 12 rutes de senderisme, 9 de ciclisme, i una important xarxa d’establiments adherits al segell cicloturístic Ride Roses, que ofereixen tot l’any serveis específics per a ciclistes

 • Roses instal·la el vinil de la campanya “No el deixis caure en el pou del suïcidi”

  Roses instal·la el vinil de la campanya “No el deixis caure en el pou del suïcidi”


  Ja s’ha instal·lat a la riera Ginjolers de Roses el vinil de la campanya ‘No el deixis caure en el pou del suïcidi’: on restarà col·locat fins al proper 21 de març, un punt negre que simbolitza allà on es poden trobar les persones amb ideació suïcida. Els vinils, de 260 cm de diàmetre, estaran presents a prop de 90 punts de tot Catalunya, 17 dels qual a ciutats gironines. Amb aquestes instal·lacions, es vol conscienciar als familiars i a l’entorn, especialment d’homes de més de 50 anys, perquè no banalitzin situacions de risc, i acompanyin i ajudin la persona susceptible de desenvolupar una conducta suïcida. I és que detectar idees suïcides abans que es produeixi un intent és cabdal per poder prevenir pèrdues evitables. aquest matí eren moltes les persones que passejant per la Riera Ginjolers s’aturaven a veure el vinil. Amb aquesta instal·lació, el municipi col·labora amb la campanya impulsada pel Departament de Salut de la Generalitat, que vol posar èmfasi en la detecció de senyals d’alerta i en la prevenció per part de l’entorn de les conductes que atempten contra la pròpia vida i, si cal, també en demanar ajuda trucant al telèfon 061/Salut Respon.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR