El Grup Perelada presenta el seu nou celler

S'ha inaugurat el nou celler del Grup Perelada en un acte institucional amb el president del Grup Javier Suqué, l'enòleg de Perelada Delfí Sanahuja, l'arquitecte Rafael Aranda i Eugeni Llos, director del celler. El nou espai de més de 10.000m2 i una inversió de més de 40M€ compta amb grans espais d'emmagatzematge, un recorregut amb sales audiovisuals, una botiga i un restaurant dirigit pel guardonat xef Paco Pérez. El celler, dissenyat per RCR Arquitectes és pioner a Europa en ecoeficiència energètica i disseny ambiental. A més, s'ha convertit en el primer celler europeu en aconseguir el certificat LEED, la màxima qualificació mundial en edificació sostenible. El Grup Perelada que segueix sent referent en el sector amb una producció anual de més d'1.500.000 ampolles, un 25% de tota la producció de la DO Empordà.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR