El segell Gastronomia d’Origen de Roses dobla els restaurants adherits

En un any, el segell Gastronomia d’Origen, impulsat per l’Associació d’Empresaris Roses -Cap de Creus en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses, ha doblat el nombre de restaurants adherits. Ja són 34 els establiments que han obtingut el distintiu que garanteix que treballen amb producte del territori . El distintiu Gastronomia d’Origen té dues categories: una, de cuina especialitzada en productes del mar; i l’altre, de cuina de mercat. La creació d’aquest segell és una de les accions impulsades per la taula de Gastronomia de l’Associació d’Empresaris Roses –Cap de Creus i es molt ben valorat pels clients Amb aquesta iniciativa es vol posar en valor l’excel·lència dels productes de l’Empordà i potenciar Roses i la comarca com a gran destinació gastronòmica perquè continuï essent capdavantera. A més, l’adhesió a aquest distintiu per part dels restaurants és un dels requisits que es demanen per poder obtenir el nou segell de bones pràctiques en gestió sostenible Cuidem Roses que també promou l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR