REGIDORES-MONTSE MINDAN 25/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • REGIDORES-Montse Mindan 29/03/2023
 • Montse Mindan s’acomiada dels rosincs en el seu darrer programa de Regidors

  Montse Mindan s’acomiada dels rosincs en el seu darrer programa de Regidors


  Montse Mindan es va acomiadar de la política en el darrer programa Regidors que s’ emetrà just en finalitzar aquest informatiu, Montse Mindan va explicar al llarg del programa algunes de les coses de les que se sent molt orgullós i algunes que li han quedat al tinter, però diu sentir-se molt orgullosa de la feina feta, tot i apuntant que no es mèrit únicament seu, sense un bon equip això no ho podria haver fet. Mindan ja esta mentalitzada per començar una nova etapa, on com assenyala no li faltarà la feina.

 • Es presenta la Candidatura de Gent del Poble

  Es presenta la Candidatura de Gent del Poble


  Gent del Poble de Roses, va organitzar anit un acte al teatre de Roses, per presentar el candidat que encapçalarà la llista per a les properes eleccions municipals que es celebraran el proper mes de maig, que serà novament Felix Llorens. Amb el hall del teatre pràcticament ple, va obrir l’acte en Francesc Giner regidors a l’ajuntament i que ha acompanyat aquest anys a Felix Llorens al consistori, qui va obrir l’acte fent un repàs a les actuacions que han pogut aconseguir fer realitat al municipi, gracies a la seva participació dins l’equip que govern a Roses. Tot seguit en Felix Llorens que encapçalarà la llista igualment va fer un repàs de tot el que han treballat i aconseguit aquests anys des de la seva area de promoció econòmica de l’ajuntament, i tot seguit va fer un petit depas d’alguns dels temes que inclouran en el seu programa electoral que consideren son importants per a la població destacant alguns com el de seguretat, del que fins i tot van presentar una moció per aconseguir que es crees una segona area policial a Girona.

 • El Cap de Roses celebra la II Setmana de la Felicitat!!

  El Cap de Roses celebra la II Setmana de la Felicitat!!


  Aquest dimarts i dimecres els nens del Centre Obert de Roses ajudaran a decorar el CAP i a animar a la gent a participar de la iniciativa, del “Dia Internacional de la Felicitat” , que el CAP de Roses celebra per segona vegada, proposant receptes simbòliques que aporten benestar!, divendres al matí seran els avis de la Residència Pi i Sunyer, qui també s’acostaran al CAP a penjar les seves receptes. L’objectiu d’aquesta proposta és donar a conèixer com n’és d’important conèixer conscientment què ens fa sentir bé, per tal de reduir el malestar emocional i en segon terme un possible malestar físic. Amb el suport del Centre Obert de Roses, s’han ideat unes receptes mèdiques simbòliques, on allò receptat sigui una proposta de salut en benestar emocional, que ells com a persones vulguin prescriure a altres persones de la seva població, moltes d’aquestes receptes fins i tot han sorprès als propis professionals També es convidarà als usuaris del CAP a recomanar alguna acció que pugui aportar benestar i també es penjarà aquesta recepta simbòlica, com element decoratiu al centre.

 • Dimecres es celebrarà a Roses el ple ordinari del mes de març

  Dimecres es celebrarà a Roses el ple ordinari del mes de març


  3ª Roses ha previst per aquest dimecres a partir de les set de la tarda la celebració del ple ordinari del mes de març que podran seguir en directe per el web d’Empordà Televisió, ple que conte un total de 20 punts en l’ordre del dia del que destaquen. El tercer retre comptes al ple de les sentències i resolucions judicials recaigudes des del 14 de desembre de 2022 fins al 17 de març de 2023. El quart l’aprovació inicial del projecte de reforma de la Gran Via de Pau Casals, des de la riera Ginjolers fins a la rotonda del Mas Oliva. El cinque aprovar inicialment el projecte d'espai lliure al carrer de la pujada del Puig rom. El sisè aprovar l'adhesió a la marca cicloturisme de l'agència catalana de turisme . El vuitè aprovar inicialment el projecte de millora i ampliació de l'edifici de serveis al camp de futbol de la Vinyassa. El nové aprovar la modificació de l'adhesió al pacte d'alcaldies per l'energia i el clima (paesc) impulsat per la comissió europea i el compromís de reduir les emissions de co2 i aprovació de la documentació del paesc supramunicipal del cap de creus elaborat per la diputació de Girona. El desé aprovar definitivament el projecte pels treballs previs per desenvolupar habitatge assequible i protegit a l'àmbit de la ua-5. El setsé donar compte al ple de la instrucció de secretaria referent a actes de tràmit, constitució i organització de l'ajuntament de Roses una vegada celebrades les eleccions mpals. del 28/05/2023. El dissetè donar compte de la circular de secretaria sobre limitacions a les actuacions municipals durant el període electoral. El divuitè la moció que presenta el grup municipal de lliures per promoure l'esport a Roses. Per acabar amb els punts d’assumptes urgents i el de precs i preguntes

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR