Anunci Demòcrates

L'HORA DE L'ALCALDESSA - Agnès Lladó 01/06/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Jordi Masquef encapçala la llista de Junts per Figueres

  Jordi Masquef encapçala la llista de Junts per Figueres


  A través d’una nota de premsa, el partit de Junts per Figueres, ha fet públic que Jordi Masquef tornarà a encapçalar la llista per a les eleccions municipals del 2023. Masquef diu que vol tornar a recuperar l’alcaldia de la ciutat.

 • JORDI MASQUEF ENCAPÇALARÀ DE NOU LA LLISTA DE JUNTS PER FIGUERES A LES ELECCIONS MUNICIPALS AMB L’OBJECTIU DE RECUPERAR L’ALCALDIA

  JORDI MASQUEF ENCAPÇALARÀ DE NOU LA LLISTA DE JUNTS PER FIGUERES A LES ELECCIONS MUNICIPALS AMB L’OBJECTIU DE RECUPERAR L’ALCALDIA


  El candidat ha estat ratificat com a cap de llista en una assemblea d’afiliats i afiliades que ha presidit el secretari general de Junts, Jordi Turull, aquest dijous al vespre L'objectiu de JxF és augmentar el nombre de regidors obtingut el 2019 “per evitar pactes forçats que impedeixin que governi la força més votada” El proper mes de febrer.

  L’exalcalde i actual cap de l’oposició a l’Ajuntament, Jordi Masquef, es presentarà de nou com a candidat de Junts per Figueres a l’alcaldia, amb “el compromís i la il·lusió renovats” per consolidar els resultats que li van permetre ser la llista més votada el 2019. L’objectiu és “aconseguir una àmplia majoria que permeti governar a la candidatura més votada, però sempre amb la mà estesa per arribar a grans acords de ciutat”. Masquef ha estat ratificat aquest dijous al vespre com a cap de llista de Junts a la capital altempordanesa, en una assemblea d’afiliats i afiliades que ha presidit el secretari general del partit, Jordi Turull, que li ha expressat el màxim suport. També hi ha participat la presidenta a la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planas, a l’Alt Empordà, Míriam Lanero, així com el president local, Josep Maria Bernils. Masquef ha confirmat la seva condició de cap de llista i candidat a l'alcaldia tot demanant "deixar de retreure'ns el passat, prioritzar la ciutat i superar els partidismes i la política de blocs”. I ha afegit: “Fa quatre anys alguns deien que Figueres necessitava un canvi. Ara, Figueres, necessita urgentment un punt i a part”.

 • S’aproven els pressupostos de Figueres pel 2023

  S’aproven els pressupostos de Figueres pel 2023


  Ahir dimarts al vespre es van aprovar els pressupostos de l’Ajuntament de Figueres per l’any 2023 amb els vots favorables dels quatre partits que formen part del govern de la ciutat. Per altra banda el grup de Junts i el regidor no adscrit van abstenir-se. El grup que va votar en contra va ser Ciutadans qui va dir que “el model de ciutat del govern municipal ha fracassat”..

 • Figueres bat el rècord de llicències d'obres menors

  Figueres bat el rècord de llicències d'obres menors


  Figueres ha batut el rècord de llicències d’obres menors. Al 18 de novembre ja es va superar el rècord de llicències que es va produir l'any 2018 amb 518, 5 menys que les que es portaven a mitjans de novembre d'aquest any.

 • L’arbre de la memòria a Figueres per recordar les víctimes de feminicidis

  L’arbre de la memòria a Figueres per recordar les víctimes de feminicidis


  A la capital de l’Alt Empordà s’ha omplert la plaça de l’Ajuntament per commemorar el dia internacional per l’eliminació de les violències masclistes. Un 25 de novembre per ser la veu de les víctimes d’aquesta xacra. A Espanya, en el que portem d’any hi ha hagut 79 feminicidis i assassinats.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR