L'HORA DE L'ALCALDESSA - Agnès Lladó 01/06/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • S’aprova el reglament d’ús i funcionament de la incubadora vertical d’empreses

  S’aprova el reglament d’ús i funcionament de la incubadora vertical d’empreses


  El ple de l’Ajuntament de Figueres ha aprovat de manera inicial el reglament d'ús i funcionament de la incubadora vertical d'empreses. Un espai que ja l’utilitzen cinc empreses amb base tecnològica.

 • Figueres ja treballa en la redacció del pla d’emergència per sequera

  Figueres ja treballa en la redacció del pla d’emergència per sequera


  Tot i que Figueres encara no ha presentat el seu pla d’emergència per sequera que va requerir la Generalitat a tots els municipis majors de 20.000 habitants, asseguren que estan treballant en la seva redacció i que el faran arribar el més aviat possible. Tot i això, des del govern figuerenc, també diuen que fa temps que la ciutat realitza tasques per minimitzar al màxim el consum d’aigua.

 • Demanen l’aplicació de la llei per agilitzar els desnonaments d’okupes conflictius

  Demanen l’aplicació de la llei per agilitzar els desnonaments d’okupes conflictius


  Ciutadans Figueres va presentar al ple de l’Ajuntament una moció que demanava al govern municipal l’aplicació de la llei catalana per agilitzar els desnonaments d’okupes conflictius. Tot i que es va ser aprovada per unanimitat hi va haver estira-i-arronses entre el regidor taronja i el regidor de Seguretat, Pere Casellas. Casellas va dir que la moció era “inútil” i que l’Ajuntament de Figueres sempre aplica les lleis.

 • El ple de Figueres aprova demanar la cessió de l’antiga N-II

  El ple de Figueres aprova demanar la cessió de l’antiga N-II


  El ple de l’Ajuntament de Figueres ha aprovat demanar a l’Estat la cessió de l’antiga Nacional II i de part de la Nacional 260. Una demanda que s’ha de fer arribar al Ministeri de Transports com a pas previ a la negociació amb l’Estat per redactar el conveni al que es va comprometre el secretari General d’Infraestructures, Xavier Flores, fa unes setmanes en una visita a la capital de l’Alt Empordà.

 • Figueres acollirà l’arxiu de l’arquitecte Enric Ruiz-Geli

  Figueres acollirà l’arxiu de l’arquitecte Enric Ruiz-Geli


  L’Ajuntament de Figueres cedirà una parcel·la de la Pujada del Castell on s’ubicarà l’arxiu de l’arquitecte Enric Ruiz-Geli. Amb aquesta construcció es completarà l’itinerari de la Pujada del Castell entre el node cultural del Castell de Sant Ferran i el Museu Dalí. Un projecte anomenat Me We i que consistirà en un “living lab” dedicat a l’educació a través de l’arquitectura.

MÉS NOTÍCIES:

         

TAMBÉ ET POT INTERESSAR