EN OBERT - Anna Palet presenta la nova campanya “Evoluciona JA!” de l’Àrea de Medi Ambient del CCAE

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Els pagesos gironins aixequen els talls a Pontós després de 70 hores de protesta

  Els pagesos gironins aixequen els talls a Pontós després de 70 hores de protesta


  .Després de tres dies de protestes, els pagesos gironins han posat fi als talls de carretera a Pontós. En una assemblea tensa i llarga celebrada aquest dijous al vespre, van aprovar desconvocar els talls després d'assolir un acord amb el govern que satisfà el 90% de les seves demandes. La protesta, que va tenir l'AP-7 tallada durant més de 70 hores van posar de manifest les preocupacions del sector agrari a Catalunya.

 • Sant Pere Pescador s'alça contra la barrera de la Gola del Fluvià

  Sant Pere Pescador s'alça contra la barrera de la Gola del Fluvià


  Els veïns de Sant Pere Pescador, indignats per la barrera de peatge que tanca el camí de la Gola del Fluvià, s'han unit al Grup de Defensa per reclamar la seva recuperació. L'Ajuntament dona suport a la iniciativa mentre persisteix la disputa amb els promotors del Fluvià Nàutic, que s' aferren a la propietat del terreny.

 • L'HORA DE L'ALCALDE- Gael Rodríguez 29/02/2024
 • La Generalitat destina 16M€ a la plataforma d'assaig d'eòlica marina a la badia de Roses

  La Generalitat destina 16M€ a la plataforma d'assaig d'eòlica marina a la badia de Roses


  Els pressupostos de la Generalitat per al 2024 inclouen una inversió de 16 milions d'euros per al desenvolupament de la plataforma d'assaig d'eòlica marina a la badia de Roses. A més, s'assignen fons significatius per a altres projectes i millores a la vegueria de Girona, incloent l'hospital Josep Trueta, infraestructures de transport, medi ambient i recerca.

 • Els pagesos intensifiquen protestes amb talls indefinits a carreteres catalanes

  Els pagesos intensifiquen protestes amb talls indefinits a carreteres catalanes


  Els agricultors catalans han intensificat les seves protestes, convertint els talls de carreteres en una acció indefinida. L'AP-7 és un dels punts més crítics, on els manifestants exigeixen accions concretes del conseller David Mascort. La protesta s'ha ampliat a més vies i s'afegeix la demanda de canvis a l'Agència Catalana de l'Aigua i una reestructuració del departament.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR