Anunci Demòcrates

Q.H.P. Llançà 01.07.2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • 2.618 controls de trànsit durant el llarg pont de la Puríssima

  2.618 controls de trànsit durant el llarg pont de la Puríssima


  El Servei Català de Trànsit estableix un dispositiu especial de trànsit en dues fases pel pont de la Constitució. Els Mossos d’Esquadra desplegaran per tot el territori un total de 3.198 agents i faran 2.618 controls.

  p>
 • La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació

  La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació


  La pandèmia consolida la indústria alimentària com el sector amb més facturació a les comarques gironines. Així ho concreta l’estudi Estructura empresarial de la demarcació de Girona 2022, elaborat pel servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona. El document, que posa sobre la taula la informació empresarial presentada al Registre Mercantil l’any 2020, estima un creixement de cara a l’exercici 2021.

 • La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació

  La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació


  La pandèmia consolida la indústria alimentària com el sector amb més facturació a les comarques gironines. Així ho concreta l’estudi Estructura empresarial de la demarcació de Girona 2022, elaborat pel servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona. El document, que posa sobre la taula la informació empresarial presentada al Registre Mercantil l’any 2020, estima un creixement de cara a l’exercici 2021..

 • La Guàrdia Civil salva una guineu atrapada en una bassa artificial

  La Guàrdia Civil salva una guineu atrapada en una bassa artificial


  La Guàrdia Civil rescata una guineu atrapada en una bassa artificial d'una granja prop del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. L'animal es trobava atrapat en una bassa, on solen morir ofegats per esgotament en intentar escapar.

 • Més pressupost pel Centre de Protecció i Adopció d’Animals

  Més pressupost pel Centre de Protecció i Adopció d’Animals


  El Consell Comarcal de l’Alt Empordà incrementa el pressupost del nou Centre de Protecció i Adopció d’Animals de l’Alt Empordà. A més també s’han fet algunes modificacions respecte del projecte original. El projecte modificat, ascendeix a 1.620.213,97€, uns 790.000€ més que el projecte inicial.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR