Del cinquè disc de la cantant, compositora i ballarina que s’anomena «Cor Blanc» (autoeditat) i que sortirà a principis del 2023.


En aquesta ocasió compta amb Àngel Blàzquez (baix), que ja va participar en l’anterior «Àngels del zel» (Autoeditat, 2015); Yan Ficker (guitarra rítmica), Raül Marc Portell (teclats), Adrià Hereu (bateria) i amb la col·laboració especial de Lluís Costa (Adrià Puntí, Luw...) amb el solo de guitarra i enginyer de so de la gravació, que s’ha fet en el seu estudi a Salt (Gironès), Soundclub Studio.

 

Àngels Ortiz admira des d’adolescent l’obra de Bob Marley i això la portat a composar diversos temes reggae. Al seu segon treball, «La Pell del Violí» (Autoeditat, 2006), va musicar conjuntament amb el músic Carles García, mort ara fa quatre anys, textos de Miquel Martí i Pol, entre ells el reggae «D’oca a oca».

 

«Tren», descriu el somni d’un espai idíl·lic a on reposar d’un viatge interior llarg i cansat, segurament Roses, lloc a on la cantant hi viu des de fa 25 anys i pel que sent una adoració especial.

A You Tube https://youtu.be/MmZ88Yxm8so és podrà veure també el dilluns, el vídeo clip promocional, rodat a Roses, pel realitzador saltenc Carles Camps.

Darrera modificació elDivendres, 05 Agost 2022 12:56

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR