EN OBERT-TERRA DE TROBADORS 2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Inscripcions obertes per apuntar-se al Casal Puigmal

  Inscripcions obertes per apuntar-se al Casal Puigmal


  Des de l’àrea d’ensenyament s’impulsa un any més el Casal Puigmal, una activitat que es realitza durant 10 dissabtes i que està dirigida a nens i nenes d’entre 1r i 6è de primària. Enguany hi ha un total de 44 places i la documentació que es necessita per fer la inscripció és: fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària, una foto de carnet de l’infant i un telèfon de contacte. En el Casal Puigmal s’hi realitzen diversos tallers, sortides amb bicicleta, jocs esportius, gimcanes… Hi ha una cloenda final amb les famílies dels infants inscrits. En cas d’haver-hi més inscrits que places es realitzarà un sorteig. Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn amb l’objectiu de donar oportunitats educatives més enllà de l’escola.

 • Un any més Castelló d’Empúries ha assistit a la Fira Navartur

  Un any més Castelló d’Empúries ha assistit a la Fira Navartur


  Aquest cap de setmana les oficines de turisme d’Empuriabrava i Castelló d’Empúries han promocionat Castelló d’Empúries a la 18a edició de Navartur, la Fira Internacional de Turisme de Pamplona (Navarra). Es tracta d’un esdeveniment comercial líder per a la indústria de viatges al Nord d’Espanya. En aquest esdeveniment destinacions nacionals i internacionals presenten milers de propostes basades en turisme actiu (tours amb bicicleta, senderisme), enogastronomia, turisme sostenible, cultural, de natura, patrimoni, turisme urbà, de platja, de salut, i càmping. Cal destacar el balanç aconseguit el darrer any amb un total de visitants de 46.435 persones, 175 expositors i 8.029 m2 d’exposició. Xifres que reflexa el compromís dels assistents amb la fira i consolida la gran recuperació del turisme després de la pandèmia.

 • Taller de videojocs amb Kodu

  Taller de videojocs amb Kodu


  Els tallers Bibliomakers són una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques de Girona que es duu a terme a diverses biblioteques de les comarques gironines, entre les quals la biblioteca de Castelló d’Empúries, que també forma part d’aquest projecte. S’ofereixen una sèrie de tallers de formació en robòtica, programació i creació de videojocs, entre d’altres per a infants de 6 a 9 anys. Es tracta d’una activitat extraescolar en plena efervescència en aquests moments entre el públic infantil i juvenil. Aquest dijous s’ha proposat un taller de videojocs amb Kodu que tindrà continuïtat amb dues sessions més, el 7 i el 14 de març de 16.30h a 18h. Aquest taller és totalment gratuït per als usuaris de la Biblioteca. La finalitat d’aquests tallers és que els joves aprenguin a treballar en equip, a expressar-se amb la tecnologia, a compartir idees a través de creacions digitals i a promoure la creativitat.

 • L’escola Joana d’Empúries obre les portes a altres escoles per gaudir del teatre

  L’escola Joana d’Empúries obre les portes a altres escoles per gaudir del teatre


  Dins el projecte educatiu de l’escola Joana d’Empúries hi ha el teatre, una activitat que es treballa des dels més petits fins als més grans durant tot el curs. Avui els alumnes de segon han convidat a l’escola Ruiz Amado i a l’institut escola El Bruel d’Empuriabrava a l’estrena de l’obra “Unes colònies diferents”. El centre també obre portes per què els familiars puguin veure el resultat de la feina feta. Aquest projecte educatiu tot i que porta molta feina dona molt bons resultats i agrada molt als alumnes. Després de l’estrena d’avui els alumnes de segon demà tornaran a repetir funció per als pares.

 • Castelló d’Empúries fa la primera donació de sang de l’any amb molt bona participació

  Castelló d’Empúries fa la primera donació de sang de l’any amb molt bona participació


  Castelló d’Empúries ha començat l’any de donacions de sang amb molt bones xifres. 60 persones han estat considerades aptes per a poder donar sang a la convocatòria mentre que 11 han estat rebutjades per diferents motius. Cal destacar que d’aquestes 60 persones 10 han donat sang per primera vegada. Des del Banc de Sang i Teixits també s’ha aprofitat per a convocar donants de plasma i 8 persones han fet aquest gest altruista. L’anècdota del dia és que l’equip mèdic encarregat de la donació s’ha trobat les carretes tallades pels pagesos venint de Girona i ha arribat just a l’hora de començar. D’altra banda cal esmentar que un any més els alumnes de l’institut de Castelló d’Empúries han col.laborat amb els delegats del Banc de Sang d’aquest municipi fent feines de promoció de l’acte i proporcionant informació als donants. La propera convocatòria per a donar sang serà el 26 de juny i molt probablement es farà a la capella de Santa Clara ja que les obres de rehabilitació de la sala municipal ja hauran començat.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR