A l'ADN KM0 parlem amb l'Ana Novella, pintora de Sant Pere Pescador

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • REGIDORS-Jaume Mach 21/02/2024
 • El torneig internacional de futbol base MICFootbal tornarà a Roses

  El torneig internacional de futbol base MICFootbal tornarà a Roses


  El torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC - Mediterranean International Cup) tornarà a celebrar-se a Roses. El campionat que arriba enguany a la seva 22a edició i se celebrarà entre els dies 27 i 31 del proper mes de març en un total de 40 municipis de les comarques gironines. Els 412 equips participants i els més de 8.000 jugadors disputaran un total de 1.012 partits i ho faran en 56 camps repartits per tota la demarcació. L’Agrupació Esportiva MICFootball organitza anualment, per Setmana Santa i des de l’any 2001, el MIC (Mediterranean International Cup), un torneig internacional creat amb l’objectiu de reunir a joves futbolistes al voltant d’una passió en comú: el futbol. Aplega participants de 9 categories entre futbol 11 i futbol 7 que van des d’alevins fins a juvenils, tant per a equips masculins com femenins. Figueres tornarà a acollir la inauguració i també les finals de les categories U12 , U13 i U15, mentre que el desenllaç de la resta de categories es viurà a Palamós durant el cap de setmana. Alguns dels municipis han augmentat el número de camps que acolliran partits del MICFootball d'aquest 2024, com és el cas de Roses, on els partits es disputaran a l’Estadi Mas Oliva i al camp de La Vinyassa.

 • Reunió informativa sobre les preinscripcions escolars

  Reunió informativa sobre les preinscripcions escolars


  L’ Ajuntament de Castelló d’Empúries ha convocat a les famílies amb fills/es a la reunió informativa del procés de preinscripció i matrículació pel curs 2024-2025. La sessió ha exposat els aspectes importants a tenir en compte, ha explicat el funcionament de la preinscripció i la matrícula per al curs 2024-2025 als centres públics de Castelló d’Empúries i Empuriabrava i alhora també ha resolt els dubtes més freqüents. Com cada any les escoles del municipi han organitzat una jornada de portes obertes per tal de poder visitar les seves instal·lacions i conèixer el seu sistema de treball. En cas de no haver pogut assistir a la reunió o si es té algun dubte per resoldre, el departament d’ensenyament disposa de l’Oficina d’Escolarització Municipal a l’àrea d’Atenció a les Persones.

 • Normativa per poder utilitzar els Patis Oberts

  Normativa per poder utilitzar els Patis Oberts


  El passat mes de setembre es va obrir al públic el pati de l’escola Ruiz Amado de Castelló d’Empúries per tal que els escolars i la població en general el poguessin utilitzar com espai d’esbarjo un cop finalitzades les classes i fins al vespre. “Patis oberts” és una proposta del Pla Educatiu d’Entorn que pretén afavorir la convivència dels i les participants, vetllar pel bon ús de les instal·lacions i optimitzar els equipaments escolars fora de l’horari lectiu. El servei de consergeria del departament d’esports s’encarrega d’obrir i tancar la instal·lació, així com de garantir que l’ús d’aquest espai es faci de manera cívica, responsable i respectuosa. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es fa arribar una nota informativa a la comunitat educativa del Ruiz Amado i a la població de Castelló d’Empúries en general, recordant quines són les normes i codis ètics per l’ús d’aquest espai com per exemple que els adults són els responsables dels infants, que cal respectar els materials i les instal.lacions, que està prohibit entrar-hi amb animals, que cal fer ús de les papereres i del lavabo del pavelló, que no està permesa l’entrada de begudes alcohòliques ni fumar o que en cas de qualsevol incidència cal posar-se en contacte amb el conserge del pavelló.

 • SOM i Junts demanen convocar un ple extraordinari sobre la sequera

  SOM i Junts demanen convocar un ple extraordinari sobre la sequera


  A partir d’avui l’alcaldessa de Castelló d’Empúries té 10 dies per convocar un ple extraordinari i monogràfic sobre la sequera. Els partits de l’oposició, SOM i Junts han fet aquesta sol.licitud amb la idea d’agilitzar la creació de dues taules de treball, una composta per polítics i experts i l’altra amb tots els agents implicats en les restriccions. És molt poc freqüent que qui no està al govern convoqui un ple però amb la unió d’aquests dos partits serà possible. Davant l’emergència en què ens trobem i l’imminent arribada de la temporada turística SOM i Junts han fet el pas per aconseguir la màxima transparència i informació sobre aquesta crisi i posar fil a l’agulla a les mesures que cal prendre des de l’àmbit municipal.

MÉS NOTÍCIES: