- Escrit per Empordà Televisió
Divendres comença la tercera edició del Conill en Ruta
El Conill en Ruta es consolida com activitat prèvia a la Fira del Conill, que celebra cada any el primer cap de setmana d’abril. Una proposta gastronòmica en la qual participen 10 restaurants de la comarca que proposen un plat de conill dins del seu menú o carta, acompanyat de vi de la DO Empordà. Aquesta iniciativa va néixer de la necessitat de poder continuar promocionant la carn de conill malgrat la pandèmia, i l’any 2021 va començar aquesta proposta que implicava els diferents restaurants de Vilafant i del voltant. Una proposta que l’any passat amb la celebració dels 25 anys de la Fira del Conill es va mantenir i que aquest any es consolida amb la tercera edició. L’Ajuntament de Vilafant proporciona als restaurants participants els conills perquè els cuiners i les cuineres puguin crear els seus plats. Enguany hi haurà deu propostes diferents on hi participen el restaurant la Tartana i el restaurant la Cantina de Vilafant, el restaurant Els Caçadors de Maçanet de Cabrenys, l’Hostal de l’Aigua de Sant Llorenç de la Muga, el restaurant Mas Ullastre de Sant Climent Sescebes, a Figueres, el Restaurant Can Jeroni, el Restaurant Bocam i el restaurant Brasic. A Garriguella, el restaurant la Vinya i des de l’Escala el restaurant la Gruta. Un Conill en Ruta que anirà maridat amb els vins de la DO Empordà, que cada restaurant recomanarà els seus clients segons la seva proposta gastronòmica de conill.
Mitjà
Articles relacionats (per etiqueta)
-
Campanya solidària per millorar Pediatria a l'Hospital de Figueres
-
Llança reforça la seguretat amb més càmeres i controls per combatre els delictes
-
Alcaldes de l'Alt Empordà s'uneixen per impulsar el futur del tren
-
Llançà descontent sobre el decret que restringeix llicències d’activitat turística
-
Condemna de 6 anys de presó i multa milionària per un intent de contraban d'haixix