Q.H.P. COMARCA 17/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Més de 100.000 estudiants creen una novel·la ambientada a Sant Pere de Rodes

  Més de 100.000 estudiants creen una novel·la ambientada a Sant Pere de Rodes


  .Més de 100.000 estudiants de secundària de tot Catalunya participaran en la creació d'una novel·la ambientada a Sant Pere de Rodes mitjançant la plataforma Fiction Express. L'autor Pau Joan Hernández conduirà la història titulada "La Cova de les Relíquies" amb la col·laboració activa dels estudiants.

 • Salut Empordà Cooperació llança una campanya de captació de fons per ajudar les persones damnificades del Marroc i Líbia

  Salut Empordà Cooperació llança una campanya de captació de fons per ajudar les persones damnificades del Marroc i Líbia


  L'ONG Salut Empordà Cooperació (SEC) ha iniciat una campanya de recaptació de fons per ajudar les víctimes dels recents terratrèmols i inundacions al Marroc i Líbia. Les donacions es poden fer a través de la seva pàgina web, i els fons recaptats es destinaran a les organitzacions no governamentals (ONG) que estan actuant en aquests països per proporcionar ajuda humanitària, com aigua potable, aliments i medicaments.

 • Derrota dura del Peralada per 1 2 contra el Prat

  Derrota dura del Peralada per 1 2 contra el Prat


  Derrota dura del Peralada per 1-2 contra el Prat, de moment, l'equip blanc i verd aquesta temporada 23/24 segueix sense puntuar. Partit molt igualat en ocasions i en nivell de joc, el conjunt visitant aprofita dos errors de concentració del Peralada al minut 46 i 72 per endur-se els tres punts del municipal de Peralada. El conjunt empordanès no ha començat de la millor manera la temporada, haurà de continuar treballant per poder capgirar la situació.

 • Una nova xarxa d’aigua connectarà Logis Empordà i Figueres

  Una nova xarxa d’aigua connectarà Logis Empordà i Figueres


  La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat provisionalment un projecte per construir una xarxa d’abastament d’aigua que vincularà el Logis Empordà amb Figueres, passant per Sant Pau de la Calçada. Aquesta iniciativa millorarà l’abastament d’aigua al creixent sector logístic que inclou la plataforma d’Amazon, consolidant la seva importància econòmica per a la comarca i la demarcació de Girona.

 • La Guàrdia Civil comissa 49,200kg d'haxix a La Jonquera

  La Guàrdia Civil comissa 49,200kg d'haxix a La Jonquera


  Un ciutadà algerià de 50 anys va ser detingut després que es descobrís que transportava una gran quantitat de haxix amagat sota el seient del conductor en un vehicle amb matrícula francesa a La Jonquera.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR