L'HORA DE L'ALCALDESSA- Consol Cantenys 22/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Renfe inicia la venda de bitllets per al 'Tren de la Memòria Democràtica de Portbou'

  Renfe inicia la venda de bitllets per al 'Tren de la Memòria Democràtica de Portbou'


  Renfe ja ha posat a la venda els bitllets per al 'Tren de la Memòria Democràtica de Portbou', amb sortida prevista per al 18 de maig. El trajecte inclou una visita guiada pels llocs rellevants de la Guerra Civil i els episodis històrics.

 • L'HORA DE L'ALCALDE Miquel Serra 18/04/2024
 • L’Ajuntament de Palau-saverdera, reconegut per la seva excel·lència en transparència informativa.

  L’Ajuntament de Palau-saverdera, reconegut per novè any consecutiu per la seva excel·lència en transparència informativaL’Ajuntament de Palau-saverdera, reconegut per novè any consecutiu per la seva excel·lència en transparència informativa


  L’Ajuntament de Palau-saverdera ha rebut un reconeixement destacat per la seva dedicació continuada a la transparència informativa. Per novè any consecutiu, l'ajuntament ha estat distingit pel seu compromís amb la qualitat i la transparència en la seva comunicació oficial. El reconeixement arriba després que la web de l’Ajuntament hagi aconseguit complir amb un total de 49 dels 52 indicadors establerts pel Grup d’Investigació ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma. Aquests indicadors serveixen per avaluar la qualitat i la transparència de la informació publicada pels ens locals de Catalunya. Els indicadors abracen una àmplia gamma d'aspectes, incloent informació sobre l’organització institucional, la gestió econòmica, l’acció de govern, la normativa municipal, els contractes, convenis, subvencions, tràmits i serveis públics, entre d'altres. L’alcalde de Palau-saverdera, Miquel Serra, i el regidor de Comunicació, David Nasarre, van assistir a l’acte d’entrega de les distincions, celebrat dimarts 9 d'abril a la sala d’actes del rectorat de la Universitat Autònoma. .

 • Augment del temps d'espera a urgències de l'Hospital de Figueres

  Augment del temps d'espera a urgències de l'Hospital de Figueres


  El temps d'espera a les urgències de l'Hospital de Figueres ha augmentat considerablement en els darrers anys, arribant a una mitjana de 50 minuts per visita l'any 2023. Això representa un increment significatiu en comparació amb els 12 minuts registrats el 2019, segons dades del Departament de Salut..

 • El Monestir de Sant Pere de Rodes acollirà un dels espectacles del festival EntreVeus

  El Monestir de Sant Pere de Rodes acollirà un dels espectacles del festival EntreVeus


  .En commemoració del Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACPC) presenta el festival EntreVeus, que fusiona narració oral, música i patrimoni en diversos monuments de Catalunya.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR