A L'ADN KM0 entrevistem a la Laura Guerrero, cantant figuerenca al Teatre El Jardí de Figueres

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Jornada “Figueres, capital logística”: èxit de participació i debat

  Jornada “Figueres, capital logística”: èxit de participació i debat


  La jornada “Figueres, capital logística”, celebrada a l'auditori de Caputxins de Figueres, va comptar amb una gran participació i un debat viu i fructífer sobre el present i el futur del sector logístic a la ciutat i a l'Alt Empordà.

 • Ple extraordinari de pressupostos de Figueres 27/11/2023
 • Figueres aprova el pressupost del 2024

  Figueres aprova el pressupost del 2024


  Aquest matí l'Ajuntament de Figueres, ha aprovat inicialment el pressupost municipal per al 2024 un mes abans d'acabar l'actual exercici. L'aprovació ha prosperat amb els tretze vots favorables dels regidors de Junts, sis abstencions per part del PSC, ERC i PP, i l'únic vot negatiu de la CUP. L'edil de Vox es va absentar del ple extraordinari d'aquest dilluns. Els comptes proposats pel govern de Jordi Masquef, és de 75,6 milions d'euros, un 6,76% més que els d'aquest 2023.

 • Actes del 25N a Figueres

  Actes del 25N a Figueres


  La Plaça de l’ajuntament de Figueres va acollir l’acte de la lectura del manifest institucional en motiu del dia Contra les violències envers les dones. la regidora i portaveu de l’equip de Govern Carme Martínez va presentar l’acte en el que hi eren presents el 13 regidors de l’equip de govern, a continuació la regidora de serveis socials, drets civils i igualtat Gemma Gironella va llegir el manifest institucional Durant l’acte de la lectura del manifesta es va dur a terme la projecció dels noms de les 56 dones assassinades durant l’any 2023 a la façana de l’Ajuntament, projecció que es va anar repetint durant tot el cap de setmana.

 • Figueres encén els llums de Nadal

  Figueres encén els llums de Nadal


  Els escolars de l'escola Sant Pau i la Mediterrània de Dansa van ser els encarregats de posar música en un acte que va omplir la part alta de la Rambla. per la encesa de les llums de Nadal, Personatges de ficció com en Fumera i del món de les joguines, com la Nadalina, amb l’alcalde de Figueres Jordi Masquef, varen ser els encarregats de l’encesa de les més de 300 figures que il·luminen els principals espais de la ciutat. espectacle que van servir per donar el tret de sortida a la campanya de festes.

MÉS NOTÍCIES: