Q.H.P. LLANÇÀ 29/09/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • El Carnaval de Palau-Saverdera s'ha erigit una vegada més en un esdeveniment molt destacat i popular a la comarca.

  El Carnaval de Palau-Saverdera s'ha erigit una vegada més en un esdeveniment molt destacat i popular a la comarca.


  . Al llarg dels anys, el Carnaval de Palau-Saverdera ha demostrat ser molt més que una simple festivitat; és un símbol d'unitat i alegria per al poble. Des de les seves acolorides desfilades i activitats per a totes les edats, aquest esdeveniment ha reunit persones de diverses procedències en un esperit de camaraderia i diversió. "Estem encantats de veure com el Carnaval de Palau-Saverdera continua creixent en popularitat i rellevància cada any", va expressar Miquel Serra. Alcalde de Palau "És un testimoni del dur treball i la dedicació del nostre ajuntament,

 • Rècord històric al MICFootball 2024: més de 400 equips i 8.000 jugadors

  Rècord històric al MICFootball 2024: més de 400 equips i 8.000 jugadors


  La 22a edició del MICFootball, torneig internacional de futbol base, batrà tots els rècords amb la participació de més de 400 equips i 8.000 jugadors. Destaquen clubs com el FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan o Liverpool, entre d'altres, en una edició que comptarà amb 1.012 partits programats a les comarques gironines.

 • Llançà frustra tres ocupacions en una nit gràcies a la col·laboració ciutadana

  Llançà frustra tres ocupacions en una nit gràcies a la col·laboració ciutadana


  L'alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, celebra la col·laboració ciutadana que va permetre frustrar tres intents d'ocupació en una sola nit. La ràpida resposta dels veïns i la coordinació amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van ser claus per evitar aquests delictes.

 • Figueres impulsa un pla d'aparcament de proximitat amb 1.000 places

  Figueres impulsa un pla d'aparcament de proximitat amb 1.000 places


  L'Ajuntament de Figueres presenta un ambiciós pla d'aparcaments de proximitat que crearà 1.000 noves places en tres ubicacions estratègiques de la ciutat. El pla també inclou la millora i ampliació de l'aparcament d'El Far, amb l'addició de carregadors elèctrics.

 • La Guàrdia Civil intercepta 75,5 kg de drogues

  La Guàrdia Civil intercepta 75,5 kg de drogues


  En tres intervencions realitzades entre l'8 i el 12 de febrer, la Guàrdia Civil ha decomissat 58 quilograms de marihuana, 17,5 quilograms d'haixix i 4,5 grams d'heroïna. Tres persones de nacionalitats espanyola, congolesa i francesa han estat detingudes en relació amb aquests fets.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR