L'HORA DE L'ALCALDESSA-Anna Massot 22/02/2024

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • La Basílica de Santa Maria dedica un cicle a l’origen i identificació dels sepulcres comtals

  La Basílica de Santa Maria dedica un cicle a l’origen i identificació dels sepulcres comtals


  Per a organitzar el Cicle “Origen i identificació dels sepulcres comtals”, la Basílica de Santa Maria ha contactat amb primeres espases d’aquest tema. S’han programat 3 conferències amb la Dra. Anna M. Puig, historiadora i arqueòloga, la Dra. Bibiana Agustí, antropòloga forense i arqueòloga i el Dr. Miquel Àngel Fumanal, historiador d’art. L’encarregada d’encetar el cicle ha estat Anna Maria Puig que ha parlat sobre la ”Història dels trasllats dels sepulcres comtals”. La conferencia d’aquesta setmana tractarà sobre “Els sepulcres dels Comtes d’Empúries des de l’antropologia” a càrrec de Bibiana Agustí i tancarà el cicle Miquel Àngel Fumanal parlant sobre el “Panorama dels sepulcres comtals d’Empúries”. Totes les conferències es fan a l’interior de la Basílica de Santa Maria.

 • Empuriabrava ha acollit el Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques

  Empuriabrava ha acollit el Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques


  Amb la participació de fins a 5 pilots locals aquest cap de setmana a la platja de La Rubina s’hi ha portat a terme la segona prova del 35è Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques, en la seva modalitat de circuit. En els darrers anys diversos pilots han aconseguit el títol català vàries vegades, com el castelloní Salvador Canet que aquest dissabte també ha competit a Empuriabrava amb altres pilots locals. El Campionat de Catalunya es va iniciar l’any 1990, per tant és més antic que el Campionat d’Espanya i que la majoria de campionats oficials d’arreu del Món.

 • SOM organitza una sortida amb barca per veure l’estat dels ponts de la marina

  SOM organitza una sortida amb barca per veure l’estat dels ponts de la marina


  Una visita en barca pels canals d’Empuriabrava ha servit per veure in situ l’estat dels ponts de la marina, tant els rodats com els peatonals. D’aquesta sortida organitzada pel grup de SOM s’ha pogut comprovar que el pont que està més malament és el de l’avinguda de la República Catalana i en el que precisament l’Ajuntament hi intervindrà properament i que en els ponts peatonals tenen signes de rovell i que alguns dels serveis que hi passen per sota podrien estar més ben instal.lats. Aquesta sortida en barca ha sorgit del Consell Municipal de SOM que s’organitza cada dos mesos per parlar de l’actualitat municipal.

 • El Consell Municipal de SOM convida a la ciutadania a visitar l’estat dels ponts d’Empuriabrava

  El Consell Municipal de SOM convida a la ciutadania a visitar l’estat dels ponts d’Empuriabrava


  Aquest dijous ha tocat Consell Municipal del grup de SOM d’Empuriabrava i Castelló. Aquest partit cada dos mesos organitza una trobada amb la ciutadania per repassar l’actualitat municipal i recollir els precs i queixes dels assistents. Aquesta vegada també se’ls ha proposat fer un recorregut pels canals d’Empuriabrava per veure l’estat dels ponts.

 • Presentació de les càmeres de videovigilància de Castelló d’Empúries

  Presentació de la programació de Sant Jordi de Castelló d’Empúries


  S’acosta Sant Jordi i l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ja té tancada la programació d’una setmana cultural farcida d’activitats. Seran 10 dies en què les entitats, escoles, la residència Toribi Duran, la biblioteca o la Farinera organitzaran tota mena de propostes relacionades amb la festa del llibre i la rosa. Enguany Sant Jordi s’escau en un dimarts i les parades de roses i llibres tornaran a la plaça dels Homes per donar caliu al centre històric. Un any més el cartell de Sant Jordi ha estat dissenyat per escolars del municipi.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR