L'HORA DE L'ALCALDE Miquel Serra 18/04/2024

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Rècord històric de boscos afectats per sequera durant el 2023

  Rècord històric de boscos afectats per sequera durant el 2023


  La sequera acumulada durant el 2023 ha afectat 66.500 hectàrees de boscos a Catalunya, duplicant la xifra del 2022. Les comarques del nord continuen essent les més afectades. El projecte DEBOSCAT, impulsat pel Departament d’Acció Climàtica i coordinat pel CREAF, revela la gravetat de la situació.

 • Convoquen una mobilització per defensar la gola del Fluvià i el camí públic

  Convoquen una mobilització per defensar la gola del Fluvià i el camí públic


  IAEDEN-Salvem l'Empordà i el Grup en Defensa de la Gola del Fluvià convoquen una concentració per al diumenge 2 de juny a la gola del Fluvià. L'objectiu és protestar contra les activitats il·legals del promotor del Fluvià Nàutic i reclamar la recuperació del camí públic que duu a la gola..

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable


  . EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors.

  L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada: Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura. Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata. Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació. Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables. Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h. No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

 • Detingut a Portbou per traslladar immigrants irregulars amb el mètode "pastera rodant"

  Detingut a Portbou per traslladar immigrants irregulars amb el mètode "pastera rodant"


  La Policia Nacional ha detingut un home a Portbou per intentar traslladar tres persones en situació irregular a França a través del pas fronterer. El conductor, de nacionalitat francesa, utilitzava un cotxe de gamma alta per intentar passar desapercebut.

 • La Diputació de Girona impulsa l'extensió de la fibra òptica al territori

  La Diputació de Girona impulsa l'extensió de la fibra òptica al territori


  El Ple de la Diputació de Girona ha aprovat diversos projectes per expandir la xarxa de fibra òptica a les carreteres GIP-4033 i GIV-4033, així com a les GIV-6701 i GIV-6025, amb un pressupost total de prop de 932.000 euros.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO T'HO PERDIS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR