Els caps de setmana torna ‘1món.cat’ carregat de novetats!

A partir d'aquest dissabte,

Aquesta setmana tot es posa en ordre. Torna l’escola i la feina, i amb totes dues la rutina. Semblaria un setembre avorrit si no fos perquè també torna ‘1món.cat, el magazín televisiu prescrit com a antídot a la monotonia. A partir d’aquest dissabte busca’ns les tardes del cap de setmana , i t’obrirem les portes al millor dels mons.

De 16h a 18h, assistirem a les principals cites festives i culturals del país amb entusiasme i bon humor, i ho farem amb novetats que val la pena destacar en aquesta quarta temporada.

 

D’una banda, estrenem nova imatge, que aporta un plus d'alegria i calidesa. De l’altra, incorporem nova presentadora: Laura Alcalde (a la imatge), provinent d’EMUN FM, amb seu al municipi lleidatà de Torrefarrera. Durant dos anys, aquesta jove periodista ha conduït el magazín radiofònic ‘La tarda’, en antena a les ràdios locals, i aquest estiu ha copresentat el magazín televisiu ‘País km 0’, que s’ha pogut veure a les televisions de proximitat i Movistar+. 


El que no canvia és la vocació del programa de fer-se de bracet de les televisions locals. Per això, s’emet íntegrament en directe des de punts diferents de la geografia catalana, en un treball conjunt amb els canals amfitrions. El resultat, un producte àgil i divertit en què donarem a conèixer històries poc conegudes del paratge que visitem, així com les aficions curioses dels seus vilatans. Entrevistarem gent a qui li agrada mostrar les bondats del seu poble a través de les xarxes socials i cuinarem plats típics de cada zona.