Un incendi crema cinc vehicles a Figueres

Ahir al migdia els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’un incendi en un tancat on hi havia diversos vehicles estacionats. Un foc, generat en un dels cotxes, va cremar quatre vehicles més el que va provocar una gran columna de fum que es va poder veure des de diferents punts de Figueres i de Vilafant.

Ahir al migdia una columna de fum s’aixecava a la Nacional II, molt a prop de la ciutat de Figueres. Les primeres informacions alertaven d’un incendi important a aquesta zona de la ciutat. Fins al lloc dels fets es desplaçaven efectius del Bombers de la Generalitat i també de la Guàrdia Urbana de Figueres.

Els curiosos també s’apropaven fins a aquest sector per veure d’on sortia aquest fum i la forta olor a plàstic cremat. Finalment, sis dotacions dels bombers s’han desplaçat per apagar l’incendi que ha cremat cinc cotxes en un tancat molt a prop de la carretera Nacional II.

De moment les causes de l’incendi es desconeixen, ja que els vehicles estaven aparcats correctament i amb els motors apagats. El recinte tancat i descobert de Figueres està situat al punt quilomètric 3,5 de la Nacional IIa i segons van informar els bombers l’avís el van rebre a les dotze i deu minuts del migdia.

Pel que apunten les primeres hipòtesis l’incendi un dels cotxes s’hauria encès i les flames van arribar a la resta de vehicles estacionats provocant que aquests també acabessin calcinats. Per sort, l’incendi no ha provocat cap ferit tot i que la columna de fum negre s’ha pogut veure des de diversos punts de la ciutat de Figueres i de Vilafant.

Mitjà