Gabriel Rufián: “El nivell de degradació de la zona oest de Figueres no és culpa de qui hi viu, és de qui ha tingut responsabilitats polítiques i no ha fet res”

El diputat d’Esquerra ha visitat els barris acompanyat per la portaveu del grup municipal republicà de l’Ajuntament de Figueres, Agnès Lladó

El diputat d’Esquerra RepublicanaGabriel Rufián, ha volgut conèixer aquest divendres 25 de maig la situació de la zona oest de Figueres. Acompanyat per la portaveu d’ERC al consistori, Agnès Lladó, ha tingut una trobada amb la Coordinadora d’Associacions Josep Casero per tal de debatre de la problemàtica dels barris i valorar possibles solucions.
 
En aquesta línia, Rufián ha explicat que “el grau de degradació important que patiu no és culpa de qui hi viu, ho és de qui ha tingut responsabilitats polítiques i no ha fet res”. Amb vista al futur, el diputat republicà ha valorat que “la solució passa com ha passat a Badalona o Santa Coloma on han existit problemes similars i s’ha resolt quan ha guanyat gent que els importa els barris”.
 
Per la seva banda, Lladó ha exposat que “és important que polítics com en Gabriel Rufián coneguin la situació que patiu per, entre tots, treballar en possibles solucions”. En aquesta línia, la portaveu d’Esquerra ha manifestat que “sabem de les problemàtiques que hi ha al barri i que tenim davant, tot plegats, un repte que cal afrontar des de diferents punts de vista. Urbanístics, socials i de seguretat ciutadana”.
 
Rufián, acompanyat d’Agnès Lladó i de representants veïnals de les quatre associacions que formen part de la Coordinadora d’Associacions Josep Casero, han visitat diversos comerços dels barris. A les sis de la tarda han participat, davant una quarantena de persones, en una trobada al local social de l’AAVV Juncària Parc Bosc.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR