ROSES

Dimecres es celebrarà a Roses el ple ordinari del mes de març


3ª Roses ha previst per aquest dimecres a partir de les set de la tarda la celebració del ple ordinari del mes de març que podran seguir en directe per el web d’Empordà Televisió, ple que conte un total de 20 punts en l’ordre del dia del que destaquen. El tercer retre comptes al ple de les sentències i resolucions judicials recaigudes des del 14 de desembre de 2022 fins al 17 de març de 2023. El quart l’aprovació inicial del projecte de reforma de la Gran Via de Pau Casals, des de la riera Ginjolers fins a la rotonda del Mas Oliva. El cinque aprovar inicialment el projecte d'espai lliure al carrer de la pujada del Puig rom. El sisè aprovar l'adhesió a la marca cicloturisme de l'agència catalana de turisme . El vuitè aprovar inicialment el projecte de millora i ampliació de l'edifici de serveis al camp de futbol de la Vinyassa. El nové aprovar la modificació de l'adhesió al pacte d'alcaldies per l'energia i el clima (paesc) impulsat per la comissió europea i el compromís de reduir les emissions de co2 i aprovació de la documentació del paesc supramunicipal del cap de creus elaborat per la diputació de Girona. El desé aprovar definitivament el projecte pels treballs previs per desenvolupar habitatge assequible i protegit a l'àmbit de la ua-5. El setsé donar compte al ple de la instrucció de secretaria referent a actes de tràmit, constitució i organització de l'ajuntament de Roses una vegada celebrades les eleccions mpals. del 28/05/2023. El dissetè donar compte de la circular de secretaria sobre limitacions a les actuacions municipals durant el període electoral. El divuitè la moció que presenta el grup municipal de lliures per promoure l'esport a Roses. Per acabar amb els punts d’assumptes urgents i el de precs i preguntes

Vídeo relacionat

Roses serà seu de dues fases de la Lliga Nacional i de la Copa Catalunya de Futbol Platja


la Federació Espanyola de Futbol, l’Ajuntament i el Club Esportiu Roses Platja han acordat que les pròximes competicions de futbol platja, tant de lliga nacional com de la copa de Catalunya, se celebrin els pròxims mesos a la platja de Roses , població que compta amb una llarga trajectòria i afició en la pràctica i l’organització de competicions d’aquesta disciplina esportiva. Les competicions de la Lliga Nacional aplegaran al llarg del primer cap de setmana de juny una trentena de de partits entre la lliga femenina i masculina, que seran retransmesos per Teledeporte de RTVE. Des de el consistori es valora de molt positiva aquesta decisió Per a la celebració de les diferents competicions, el consistori aportarà la infraestructura i materials necessaris com ara camp de joc i d’entrenament complets, carpes, banquetes, equips de so i electricitat... per al correcte desenvolupament de les proves i activitats.

Vídeo relacionat

Roses tornarà a ser punt d’arribada de la Deporvillage Transpyr Coast to Coast


Avui Dijous s’ha presentat a Roses la Deporvillage Transpyr Coast to Coast que torna a comunicar Cantàbric i Mediterrani a través d’un recorregut que neix a Saint-Jean-de-Luz i recorre San-Jean-Pied-de-Port, Oloron-Sainte-Marie, Bagnères-de-Bigorre, Vielha, la Seu d’Urgell i Camprodon, per arribar finalment a Roses, amb una distància total de més de 800 km. Així, la que es considera una de les 10 millors carreres per etapes del món, proposa un recorregut amb les quatre primeres etapes per territori francès creuant la serralada pirinenca de nord a sud, endinsant-se en la península per Vall d’Aran i acabant al Pirineu de Girona, a Roses, en el Mediterrani. Montse Mindan, regidora de Turisme de Roses, ha recordat que "Transpyr és un esdeveniment esportiu en el qual vam creure des del primer moment. Oriol Sallent, director de Transpyr, ha remarcat que Roses va ser un dels primers emplaçaments consolidats de la prova: "des de l’any 2010, en què ens vam convertir en una de les primeres curses per etapes de tot l’estat, tasca que s’ha vist recompensada pel reconeixement internacional com una de les curses d’aventura i natura més importants del món. Per la seva part, l’alcalde de Roses, Joan Plana, ha posat de relleu que "l’aliança entre dues marques tant potents com Roses i la Transpyr, fa augmentar el prestigi i el reconeixement tant de la nostra destinació turística com de la prova esportiva, amb un model sòlid basat en la salut, la cohesió i la identitat". Enguany, com en edicions anteriors, Roses estarà representada al llarg de tota la prova gràcies a la participació en la mateixa d’un equip del club ciclista de Roses. La Deporvillage Transpyr Coast to Coast, fidel al seu esperit innovador, planteja novetats als recorreguts en aquesta nova edició, més perfeccionats i plantejant noves zones de pas per als participants.

Vídeo relacionat

Presentació de la Guia del Patrimoni Cultural de Roses “El Patrimoni subaquàtic a Roses


Dimecres al vespres es va fer la presentació al centre cultural de Ca l’Anita de Roses de la publicació “El Patrimoni Subaquàtic a Roses” que va anar a càrrec de les editores de la publicació Gemma Domènech, directora de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i Rut Geli Mauri, responsable del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya. Durant l’acte es va projectar el documental "El Triunfante. Descobrint un navili del segle XVIII”. La guia està adreçada al gran públic i té dos objectius principals. Per una banda donar a conèixer el ric patrimoni arqueològic subaquàtic que es troba a la badia de Roses i per l’altra sensibilitzar respecte a la importància del patrimoni subaquàtic i mostrar els mitjans que s’utilitzen per la seva protecció, documentació i preservació.

Vídeo relacionat

Obertes les inscripcions pel viatge a Beas de Segura


Roses torna un any mes ha organitzar un autocar per anar a Beas de Segura a participar de la festa de sant Marcos avui s’han obert les inscripcions que s’han de realitzar al SAC Servei d’atenció a la ciutadania de l’Ajuntament de Roses. La sortida serà el divendres 21 d’abril i la tornada serà el 26 d’abril per a tenir mes informació es pot trobar al web de l’ajuntament de Roses.

Vídeo relacionat

Ciutadella de Roses i Castell de la Trinitat en realitat virtual


Roses incorpora al seu patrimoni el nou projecte TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) aplicades al patrimoni històric i cultural. Per a la seva posada en marxa, a Roses s’ha creat una plataforma de realitat virtual i la digitalització i gamificació dels espais visitables, a partir d’un treball museogràfic previ de tots els continguts. Sílvia Ripoll, regidora d’Urbanisme i Patrimoni Històric Cultural Immoble, ha explicat el resultat final durant la presentació duta a terme a la Ciutadella. Ulleres de realitat augmentada permeten al visitant interactuar in situ amb continguts i so 3D, filmacions 360º, escenaris virtuals i personatges metahumans revivint, per exemple, com era la vida dels habitants del barri hel·lenístic de l’antiga Rhode, Èric Ibáñez, regidor de Cultura de Roses, ha explicat com es pot accedir a aquest món virtual Joan Plana alcalde de Roses ha provat avui el nou sistema de realitat virtual i ha sortit molt sorprès per l’experiència, la que ha recomanat tothom per conèixer com era el nostre patrimoni quan es va crear. El cost total del projecte (468.231€), un 50% (234.115,97 €) ha estat aportat amb fons FEDER, un 25% (117.057,99 €) per la Diputació de Girona, mentre que el 25% restant i l’IVA (215.386,69 €) han anat a càrrec de l’Ajuntament de Roses.

Vídeo relacionat

L’assemblea d’ERC de Roses aprova per unanimitat la llista per a les municipals


L’assemblea de Roses d’ERC va aprovar anit per unanimitat la llista que presentarà a les municipals del 28 de maig d’enguany, llista que donarà a conèixer en els propers dies.

Vídeo relacionat

Mes de Paraules’, la mostra literària de Roses, enguany ofereix més de vint activitats


Aquest divendres el regidor de Cultura, Èric Ibáñez, i el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, han presentat les activitats del programa, ‘Mes de Paraules’, Ibáñez ha assenyalat que el Mes de Paraules posa en valor la creació literària des de les més diverses vessants, des de les arts escèniques, les mostres artístiques o la presentació de llibres, amb propostes dirigides al públic infantil, juvenil i adult. Fèlix Llorens ha explicat una altra novetat dels aparadors d’enguany, impulsada per donar més contingut i notorietat als interessants itineraris poètics que es creen cada any amb aquesta activitat. Una constant de les diferents edicions del cicle és la implicació del sector comercial de la població, que enguany torna a sumar-se a la programació amb la proposta ‘Aparadors de Paraules’. En la que com en anteriors edicions han col·laborat també, els alumnes del cicle formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà, que avui han explicat quin ha estat el procés creatiu i de preparació dels poemes retolats, enguany dedicats a Maria Àngels Anglada. els alumnes del cicle formatiu d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà ja fa dies que treballen en la retolació dels poemes als aparadors, de la trentena de botigues que s’han adherit a l’activitat aquest any, així com en les novetats introduïdes, com la incorporació a cada aparador d’un codi QR que permet ampliar la informació sobre cada fragment il·lustrat. El proper dissabte s’iniciaran les mes de 20 activitats d’aquesta edició del mes de paraules que clourà el 23 d’abril, amb la celebració de Sant Jordi amb les tradicionals parades de venda de llibres i roses situades a la plaça Catalunya

Vídeo relacionat

22 anys de l’atemptat d’ETA a Roses


Aquestes imatges que veuen són les que Empordà Televisió va enregistrar just després de l’atemptat d’ETA a Roses. Avui divendres es compleixen 22 anys d’aquell episodi que va trencar la tranquil·litat que es respira els mesos de març a la urbanització de Santa Margarida. Els diversos cossos policials que van actuar durant l’atemptat van haver de desallotjar a les persones que fa 22 anys es trobaven als edificis propers. A més van haver de marcar un perímetre de seguretat. Malauradament, la bomba va esclatar abans del que estava previst i un dels agents dels Mossos d’Esquadra, Santos Santamaria, amb 32 anys d’edat va morir degut a l’impacte d’una peça del cotxe bomba utilitzat per l’atemptat. Santos va ser la primera víctima mortal dels Mossos d’Esquadra per un atemptat de la banda terrorista ETA. Aquesta explosió va causar diversos danys i va calcinar un autobús que es trobava just davant de l’hotel on va explotar l’artefacte. A més, l’explosió també va danyar diversos edificis propers. Per recordar aquesta trista efemèride l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes realitza cada any, un acte d’homenatge. aquest any hi han assistit representats polítics de pràcticament totes les formacions polítiques donat que ens trobem a dos mesos de les eleccions, militars i membres de tots els cossos i forces de seguretat de l’estat i la família del Mosso, que va perdre la vida en aquest atemptat, avui i per estar convalescent no ha pogut assistir el seu Pare, el seu germà ha estat enguany l’encarregar de dir unes paraules per recordar-lo i tot seguit s’ha realitzat una ofrena floral al monòlit erigit en la seva memòria, en la hi ha participat portant flors tos els col·lectius que avui han assistit a l’acte.

Vídeo relacionat

Quim Masferrer dobla sessió i omplirà el Teatre Municipal de Roses


Amb ‘Bona Gent’, Quim Masferrer ret homenatge al públic, peça clau del teatre que durant anys, dècades, segles... ha estat oblidada mentre s’aplaudia a actors, actrius, direccions, escenografies... Per això, l’artista ha decidit viatjar per sales i teatres oferint un espectacle únic i impossible de repetir, on un protagonista, o millor dit, molts protagonistes, escriuran l’argument d’aquesta experiència, i on Quim Masferrer en serà l’espectador. A Roses ja ha esgotat les entrades de les dues sessions que farà el proper dissabte. Un muntatge que escolta les històries del públic i que ja ha sobrepassat els 150.000 espectadors en 250 funcions, trencant la quarta paret, la que separa l’escenari del públic, per portar l’acció a la platea.

Vídeo relacionat

Nou servei a Roses de videotrucada per fer tràmits municipals


Roses posa en marxa un nou servei d’atenció al ciutadà a traves de videotrucada, el personal que atén les consultes i tramitacions a través del nou servei VideoSAC és el mateix que rep al públic de forma presencial des del Servei d’Atenció a la Ciutadania-SAC situat a l’edifici central de l’Ajuntament de Roses, a la plaça Catalunya. El sistema per accedir al nou servei és el mateix que l’emprat fins ara per demanar cita prèvia per ser atès al SAC. Un cop assignada la cita, la persona rep un enllaç i una contrasenya per accedir a l’espai de cita i annexar els documents requerits per a la seva tramitació VideoSAC passa a sumar-se al conjunt de serveis que l’Ajuntament està adoptant per apropar l’administració a la ciutadania, oferir-li el màxim de facilitats i fer més àgil i eficient el seu funcionament.

Vídeo relacionat

L’aprenem jugant arriba a la seva desena edició


Aprenem Jugant ja ha celebrat aquest curs 2022-2023 una desena d’activitats que han apropat infants i joves a la ciència, la tecnologia, la música, la química... a través de l’experimentació i d’una manera divertida i vivencial. L’ajuntament de Roses ja te apunt la nova programació de primavera que arriba al desè aniversari, que se celebrarà entre el 25 de març i el 3 de juny, i centra tota l’atenció en les activitats de carrer, obertes, on el joc en família serà el principal protagonista La nova temporada culminarà el curs amb propostes familiars que, a través dels jocs de carrer, obriran l’experiència a tots aquells pares i mares que vulguin participar amb els seus fills.

Vídeo relacionat

Presentada la nova APP de la Piscina Municipal de Roses


L’objectiu de la nova APP és permetre que totes les persones abonades treguin el major rendiment dels serveis de la Piscina Municipal, facilitant el màxim ús de les instal·lacions, activitats i serveis d’acord a les seves preferències i necessitats, i fent extensiva aquesta àmplia oferta també fora de l’equipament pròpiament dit. S’ofereix així un servei integral i una experiència més completa per poder gaudir dels serveis de l’equipament en tot moment. La regidora d’Esports de Roses i directora de la Piscina Municipal, Verònica Medina destaca l’aposta de l’equipament per la incorporació de les noves tecnologies al servei de la ciutadania A més, es pot consultar tota la informació sobre les activitats dirigides que ofereix l’equipament, tenir accés al carnet d’usuari digital a través del mòbil, realitzar pagaments pendents o fer reserves d’una forma ràpida i còmoda com ens explica el gerent de l’equipament. La nova aplicació, en funcionament des del passat dilluns, està inclosa en la quota d’abonament i millora l’aplicació EntRena’t existent fins ara i que es va posar en marxa l’any 2019

Vídeo relacionat

Junts per Roses ja té preparada la tercera xerrada del cicle #AnemPerFeina


L’exconseller de Salut Josep Maria Argimon, serà el convidat a la tercera xerrada del cicle #AnemPerFeina que organitza el grup municipal de Junts per a Roses, la xerrada tindrà lloc dissabte 18 de març a les onze del matí a l’hotel Rambla Mar i el tema serà la salut mental: anorèxia, suïcidi i addicions. la xerrada com sempre esta oberta a tots els públics

Vídeo relacionat


L'alcalde del Pertús, Tierry Thadee, el president del consoci del Castell de Sant Ferran de Figueres, El tinent general Carlos Diaz Capmany i l'alcalde de Roses on es troba la Ciutadella, s'han reunit aquest matí a Roses per continuar treballant per potenciar el patrimoni de les tres poblacions, on s'ubiquen les tres fortaleses militars més importants de territori, tant per compartir experiències com per potenciar-les turísticament. Des del Pertús veuen molt positives aquestes trobades, ja que només poden aportar coses bones per l'Empordà i el Pertús Considero molt positives les trobades, agraeixo la benvinguda a Roses, es la meva primera visita a la ciutadella, perquè no la coneixia, confirmo totalment el que ha dit en Joan i penso que la relació entre els tres estaments que tenim un castell és una bona cosa per l'Empordà i per El Pertús també i el coneixement dels tres castells sempre serà positiva El tinent General considera que de vegades no se’ls hi dona la importància que tenen a aquestes fortificacions. Aquesta ha estat segona trobada dels representants de les poblacions on estan situades aquestes fortificacions militars, la primera es va dur a terme l'estiu passat al Pertús, i en el futur continuaran treballant conjuntament en la seva promoció. Veure menys

Vídeo relacionat

Potenciar la coordinació entre Guardamolls i Mossos d’Esquadra


La Direcció General de la Policia i Ports de la Generalitat potencien la coordinació entre els Guardamolls i els Mossos d'Esquadra. L’objectiu és establir mecanismes de comunicació directa que assegurin una col·laboració més eficaç i eficient entre els dos organismes.

Vídeo relacionat

Dilluns s’obren les inscripcions pel casal de setmana Santa de Roses


Amb 30 places disponibles pels més petits del municipi, dilluns s’obriran les inscripcions pel casal de Setmana Santa que com es habitual es farà a l’escola Narcís Monturiol, enguany s’ha fixat un mínim de 16 nens o nenes per realitzar el casal. Les inscripcions es poden fer a través de inscripcions.roses.cat, o visitar el web municipal per tenir més informació el casal es farà del 3 al 6 d’abril.

Vídeo relacionat

Comencen les obres de la passarel·la sobre la riera Ginjolers al Mas Oliva


Ja fa dies que l’empresa adjudicatària de la nova passarel·la que travessarà la riera al Mas Oliva, treballa en l’execució del projecte de construcció d’una passera de taulons de fusta sintètica que tindrà una longitud de 16,8 metres i 3 d’amplada, protegit per una barana de barrots circulars d’acer corten inclinades de forma aleatòria, que travessarà la Riera amb accés des del carrer Oslo. L’actuació un cop s’instal·li la passera que s’està construint als tallers de l’empresa adjudicatària, es completarà amb la creació d’una placeta pavimentada que facilitarà l’accés des del carrer Oslo, on s’instal·laran bancs i arbres, l’obra total s’ha adjudicat per un importa de 150.261€ .

Vídeo relacionat

Seminari de cibersegurat a Ca l’Anita de Roses per evitar robatoris de dades


Aquest matí Ca l’Anita ha acollit el seminari de ciberseguretat que ha estat impartit per Ayub Nakmoussi, consultor sènior i gestor de projectes de TI. L’activitat s’ha iniciat amb una ponència per part de l’expert que ha explicat aspectes com què és la ciberseguretat, quins impactes tenen els ciberatacs, com entren les amenaces en els sistemes informàtics i quins consells cal seguir per mantenir ciberprotegit un negoci, per donar pas a continuació a les preguntes i dubtes dels assistents. Un destacat nombre de persones s’han acostat per participar del seminari on es recomanava dur ordinador portàtil per aplicar les nocions exposades en la sessió. Aquesta formació s’emmarca dins el programa «Accelera Pime» de la Diputació de Girona, ja plenament en marxa a la comarca de l’Alt Empordà, amb la col·laboració dels serveis de Promoció i Desenvolupament Econòmic Locals, ha començat a treballar arreu del territori amb l’objectiu d’impulsar la digitalització de les petites i mitjanes empreses i del sector dels autònoms dels municipis de menys de 20.000 habitants de la demarcació. El programa està finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons Next Generation de l’UE. Veure menys

Vídeo relacionat

La biblioteca va acollir el primer dels actes del Dia Internacional de les Dones


les Dones Més de 40 persones es varen aplegar ahir a la tarda a la biblioteca municipal de Roses per celebrar el Dia Internacional de les Dones, que es va iniciar amb la benvinguda de la regidora de l’Àrea d’Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Roses, Esther Bonaterra qui també va manifestar que la transformació feminista ja ha començat i es imparable. Tot seguit una de les membres del club de lectura de Roses va procedir a llegir el manifest institucional d’enguany. Tot seguit ja amb un numero mes reduït de gent ja que alguns varen marxar es va projectar la pel·lícula ‘Una joven prometedora’ Dirigida per Emerald Fennell, la pel·lícula tracta sobre la violència sexual i el consentiment a través de la història de Cassie (Carey Mulligan), una jove perseguida per un esdeveniment traumàtic del seu passat. En finalitzar la projecció es va fer una sessió de cinefòrum sobre el film.

Vídeo relacionat

El bullici de l'antiga plaça de la Constitució de Roses l'estiu de 1926


La postal va ser cedida a l’Arxiu Municipal per Rafel Puig (1935-2023), un usuari habitual de l'AMR. El seu camp d'interès era la fotografia i el dia 2 de febrer de 2018 va dur aquesta postal perquè l’Arxiu la digitalitzés i la pogués fer servir. El senyor Puig l'havia adquirit o bé al mercat, ja fos el de Sant Antoni, ja fos als Encants, o bé per Internet, on sovint descobria troballes que el connectaven amb Roses. La imatge és interessant per copsar la fragilitat del patrimoni documental. En aquest cas, la fotografia és bon exemple per comprovar les conseqüències de l'aigua sobre el paper i la pèrdua d'informació gràfica que se'n deriva. La fotografia que il·lustra la postal mostra l'activitat frenètica que s'esdevenia al voltant del transport públic que unia Roses amb Figueres. Persones que l'agafaven, farcells que s'havien d'encabir al sostre de l'autobús, familiars que acomiadaven els que marxaven... El fotògraf, Valentí Fargnoli i Annetta (1885-1944), va saber captar el bullici del moment, la vida intensa sota l'ombra dels plàtans de la plaça de la Constitució. Pel que fa al seu contingut, és un exemple clàssic de comunicació banal, on la senyora Josefa Hortet escrivia una nota al seu germà Medard, que es trobava a la vila de Valls, informant-lo de la seva imminent arribada.

Vídeo relacionat

Presentació de la 7ena Ruta de les tapes de Roses amb 83 participants


El Teatre Municipal de Roses s’ha convertit aquest avui dimecres en un mosaic mediterrani d’aromes, sabors, colors i textures amb la presentació de les creacions culinàries que els xefs rosincs, fidels a la cita, han ideat per a la Ruta de les Tapes i del vi DO Empordà d’aquest 2023. Creacions que els 83 establiments adherits a la campanya, oferiran al nombrós públic que cada any assisteix a la gran festa gastronòmica que esdevé la Ruta de les tapes.

Vídeo relacionat

Roses instal·la tres estacions de manteniment i autoreparació de bicicletes


L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses ha adquirit tres estacions que permeten als ciclistes fer tasques de manteniment per posar les seves bicicletes a punt o realitzar reparacions en cas de petites averies, sense haver de dur a sobre les eines necessàries. La primera d'elles, situada a l'entrada del Port Esportiu, ja està operativa, mentre que les dues restants s'instal·laran durant els propers dies a la zona esportiva i al casc antic.

Vídeo relacionat

A Roses se celebra enguany el 8M amb un programa d’actes que s’allargarà fins aquest dissabte 11 de març


A Roses se celebra enguany el 8M amb un programa d’actes que s’allargarà fins aquest dissabte 11 de març. Precisament aquest dia es projectarà el documental ‘Un camí fet, molt camí per recórrer’, protagonitzat per dones rosinques.

Xerrada de JxR per parlar d’ocupacions i el dret a la propietat


La candidata de Junts per Roses, Sílvia Ripoll, va organitzar anit dilluns, el segon col·loqui, dels que ha previst fer abans de les eleccions del pròxim mes de maig, que sota el títol “Les ocupacions i el dret a la propietat privada”. va comptar amb una ponent molt especial, la exconsellera de Justícia. Ripoll va assegurar, que incorporaran una pauta al seu programa, Roses lliure d’ocupacions. Lourdes Ciuró, va afirmar durant la xerrada que les ocupacions són avui dia una xacra, un problema greu que pateixen moltes viles i ciutats del nostre país, i que s’han d’aplicar les eines que ja hi ha per lluitat contra les ocupacions. La pròxima xerrada que organitzarà Junts per Roses abans de les eleccions municipals, serà amb l’exconseller de Salut, Josep Mª Argimon. Veure menys

Vídeo relacionat

Roses prepara la celebració del Dia Internacional de les Dones


La lectura del Manifest Institucional del 8 de març es traslladarà enguany a la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives. L’acte s’iniciarà a les 17.45 h, amb membres del Club de Lectura de Roses que llegiran el manifest, donant pas a continuació a la projecció de ‘Una joven prometedora’. Dirigida per Emerald Fennell, la pel·lícula tracta sobre la violència sexual i el consentiment a través de la història de Cassie (Carey Mulligan), una jove perseguida per un esdeveniment traumàtic del seu passat. Després de la projecció hi haurà sessió de cinefòrum sobre el film. El Teatre Municipal acollirà la segona jornada d’actes amb la projecció del documental "Un camí fet, molt camí per recórrer", una iniciativa de l’Àrea d’Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Roses, que torna a posar en el centre les experiències, inquietuds i reflexions de les dones rosinques. Veure menys

Vídeo relacionat

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR