ROSES

Unes 50 persones, varen participar en la verema de la vinya més petita de Catalunya


La verema de la vinya de Cala Jóncols, a Roses, la més petita de Catalunya, amb una superfície de menys d'una hectàrea a prop del mar, ha aplegat enguany una cinquantena de participants consolidant l'esdeveniment com una de les principals activitats de la temporada que ofereix l'establiment. La recollida del raïm s'ha tornat a fer en horari de vespre, com es va fer en la campanya anterior, per adaptar-se a la situació provocada pel canvi climàtic i esquivar les hores de més calor dels últims dies. D'aquesta manera també, el raïm ha pogut arribar al celler en millors condicions tèrmiques i ha ajudat a obtenir una major qualitat i expressivitat de la fruita. S'hi ha recollit 1.500 quilos de raïm, una quantitat menor que la de l'any passat a causa de la sequera i a les pluges i el vent de la primavera. Però, tot i això, i malgrat haver-hi menys quantitat el fruit és d'una qualitat immillorable, està molt sa i concentrat i té menys acidesa. El balanç de la verema d'enguany ha estat molt positiu no només perquè ha permès controlar millor el procés de fermentació de la fruita sinó perquè, a més, s'ha concebut de nou com una activitat més i s'ha obert a la participació dels clients de l'hotel i dels visitants que s'hi han volgut implicar en el projecte i que han pogut gaudir de l'experiència d'una verema en parella, en família o amb amics i amb una temperatura agradable.

Vídeo relacionat

Roses tornarà a oferir les Escoles Esportives Municipals 2023 2024


La Pista polivalent acollirà aquest curs vinent les Escoles Esportives que com cada any organitza l'Ajuntament de Roses i que inclouen les activitats d'Escola psicomotriu per a nens nascuts els anys 2018-2019 (P4 P5) 30 places. I l'Escola preesportiva per a nens nascuts els anys 2016-2017 (1r i 2n) de la que s'oferiran 30 places més. Els participants es distribuiran en diferents grups, en funció de l'edat i de l'activitat, i amb una ràtio que oscil·len entre els 8-10 participants per grup. Els nens i nenes que estudien en les escoles públiques de Roses, CEIP Vicens Vives, CEIP Narcís Monturiol, CEIP Els Grecs i CEIP Montserrat Vayreda, disposaran d'un servei gratuït de bus que els portarà des dels centres escolars al pavelló poliesportiu municipal a partir de les 16:30 h. Les inscripcions es podran realitzar via web (inscripcions.roses.cat) del 18 al 22 de setembre, o fins que es cobreixin totes les places disponibles, l'inici previst d'aquestes activitats serà el dilluns 2 d'octubre de 2023.

Vídeo relacionat

Un any més torna l'activitat de la Gent Gran Activa


Un any més es tornarà a fer l'activitat de la gent Gran Activa, dirigida als majors de 65 anys, i que intenta sobretot millorar el nivell i qualitat de vida d'aquest sector d'edat d'una forma clarament higiènica. És a dir, amb una activitat física i exercici físic adequats, donant a les articulacions capacitades de moviment, reforçant els músculs i lligaments, augmentant la capacitat respiratòria i cardíaca, així trigarà més temps a aparèixer la fatiga i mitjançant la pràctica esportiva de base, amb l'activitat igualment s'intenta millorar l'autoestima i les relacions socials dels participants. Aquesta activitat és dirigida a les persones jubilades, majors de 65 anys, que estiguin empadronades a Roses. La participació és gratuïta, els grups com sempre seran d'un màxim de 40 participants i es preveu comencin el pròxim 12 de setembre..

Vídeo relacionat

Màrius Solà Paloma guanya el Campionat de Catalunya de Slalom 2023


Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Slalom 2023 en aigües de la badia de Roses. Un campionat que ha estat organitzat pel GEN Roses i que ha guanyat el regatista Màrius Solà Paloma. Un esportista amb un gran palmarès a les seves esquenes.

Vídeo relacionat

Roses tanca la temporada estival amb una cantada d'havaneres


La plaça Frederic Rahola de Roses va acollir aquest divendres a la nit una cantada d'havaneres a càrrec del grup Son de l'Havana. L'acte va reunir centenars de persones que van gaudir de la música tradicional cubana i d'altres gèneres musicals.

Vídeo relacionat

Illa avisa a Feijóo que la seva investidura és "impossible"


Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha visitat aquest dissabte Roses. Durant la seva visita, Illa ha avisat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que la seva investidura és "impossible". A més també s’ha reunit amb l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez a qui li ha promès la seva ajuda en l’erradicació del Top Manta. Una problemàtica que arrossega el municipi des de fa molts anys.

Vídeo relacionat

Aquesta setmana s’acaba el casal de Tramuntanets 2023


El casal d'estiu per a nens amb diversitat funcional, Tramuntanets de Roses arriba demà al seu final. Aquest any amb una nova junta, la seva presidenta, la Mireia Gibert , qui ens ha fet una valoració general i ens ha explicat amb els reptes que s'han trobat al llarg de l'estiu. El fet que els nens necessitin atenció especial i personalitzada fa que siguin necessaris molts monitors i voluntaris. Durant el casal els nens han pogut participar en una llarga llista d'activitats, moltes d'elles han sigut possibles gràcies a la col·laboració ciutadana com per exemple la teràpia amb gossos de la mà de CETAC. Ens ho explica Adrià Márquez, coordinador del casal. Mireia Gibert recalca també que el casal és possible gràcies a donacions de l'ajuntament i d'empreses i particulars, així com les mateixes famílies. Des del casal s'aprofita també l'ocasió per donar les gràcies a tots aquells familiars d'usuaris i monitors que han fet aportacions.

Vídeo relacionat

ERC-SOM Roses diu NO a enviar els gossos de Roses a la gossera comarcal


Segons ha explicat el cap de Llista i portaveu d'ERC Roses Joan Plana, en la passada legislatura es va evitar des de l'ajuntament enviar cap gos a la gossera, ara que finalitzava el conveni considera era el moment d'apostar per fer un concurs públic perquè sigui una entitat protectora d'animals de Roses qui se'n fes càrrec, però l'equip de govern ha optat per segons ell l'opció fàcil. Aquesta decisió suposa segons ERC un retrocés important en les polítiques de benestar animal que es van impulsar en els últims anys.

Vídeo relacionat

Port de Roses impulsa la sostenibilitat amb la incorporació d’un vehicle elèctric


La nova adquisició, un Nissan Leaf de zero emissions, substituirà de manera efectiva el vehicle convencional de benzina. L’acció del Port de Roses pretén ser un recordatori que les petites accions poden tenir un impacte significatiu en la lluita contra el canvi climàtic i la preservació del medi ambient. D’acord al seu compromís amb la protecció del medi ambient i la promoció de la sostenibilitat. amb aquesta mesura el Port esportiu de Roses continua treballant cap a la reducció de la seva empremta de carboni en consonància amb els seus objectius definits en les certificacions mediambientals ISO 14001 i EMAS i el compliment de les normatives establertes.

Vídeo relacionat

L’associació de veïns de Santa margarida presenta 3000 signatures contra el top manta


L’últim punt de ple va ser la intervenció del Sr. Ricardo Moraes, president de l’associació de veïns de Sta. Margarida que no va poder intervenir com representant de la mateixa, al no estar aquesta inscrita en el registre d’associacions de l’ajuntament, que va manifestar que han fet una recollida de signatures en la que han aconseguit 3000, per queixar.se del tot mant que afecta la urbanització i que fa més de 15 anys que dura sense que l’ajuntament faci res per erradicar-ho. L’alcalde li va contestar que s’hi demanessin firmes entre els veïns de Roses s’hi sumarien la totalitat del veïns, i que porten poc tems a l’ajuntament però que faran tot el possible per acabar amb aquesta xacra, però que no serà en un dia ni un mes ni un any, que es un problema molt complex.

Vídeo relacionat

L’últim punt de ple va ser la intervenció del Sr. Ricardo Moraes, president de l’associació de veïns de Sta. Margarida que no va poder intervenir com representant de la mateixa, al no estar aquesta inscrita en el registre d’associacions de l’ajuntament, que va manifestar que han fet una recollida de signatures en la que han aconseguit 3000, per queixar.se del tot mant que afecta la urbanització i que fa més de 15 anys que dura sense que l’ajuntament faci res per erradicar-ho. L’alcalde li va contestar que s’hi demanessin firmes entre els veïns de Roses s’hi sumarien la totalitat del veïns, i que porten poc tems a l’ajuntament però que faran tot el possible per acabar amb aquesta xacra, però que no serà en un dia ni un mes ni un any, que es un problema molt complex.

36 varen ser els punts que es van tractar en el ple ordinari del mes d’agost


L’ordre del dia del ple ordinari celebrat dilluns a Roses va tractar un total de 36 punts, el dos primers com de costum la informació d’alcaldia i l’aprovació de l’acte anterior, el tercer va aprovar inicialment el projecte per solucionar les infiltracions d’aigua salada a la canonada de sanejament de Santa Margarida, el quart va aprovar el projecte del canvi de les lluminàries al camp de futbol de la Vinyassa, el 5è va ratificar una modificació dels estatuts del consorci d’aigües costa Brava Girona, en el 6è, 7è i 8è es varen modificar uns articles dels estatuts de les societats municipals, en el 9è proposar a l'ajuntament de Roses com a representant local al consell territorial de la propietat immobiliària, en el 10è aprovar l'adhesió a l'acord marc de mobilitat sostenible amb l'ACM, l’11è va aprovar el conveni per al pla educatiu d’entorn dels cursos 2023 a 2027, en el 12è es va aprovar l'adhesió a la segona pròrroga de l' acord marc de subministrament d'energia elèctrica, en 13 es va iniciar el procediment per escollir nou jutge de pau, en el 14 es va aprovar, iniciar l'expedient d'expropiació forçosa per ministeri de llei d’una finca del carrer de Toledo, en 15, 16 17 i 18 es varen convalidar unes factures el 19 va aprovar la revisió del preu de l’aigua, el 20 es va aprovar un projecte per portar la fibra a varies seus municipals, el 21 i 22 es varen aprovar iniciar uns expedients d’expropiació d’un finques. El 23 va aprovar el conveni amb el consell Comarcal de protecció dels animals, el 24 va aprovar l’adhesió al conveni amb l’agencia de residus per les piles i acumuladors el 27 i 28 van tractar uns temes pressupostaris i l’informe de subvencions, el 29è va ratificar la inclusió dels punts 30, 31, 32 i 33 on es varen reconèixer extrajudicialment unes despeses, el 34 va tractar els assumptes urgent que no hi va haver-hi i el 35 com de costum els precs i preguntes, que podran veure íntegrament com el ple en finalitzar aquest informatiu.

Vídeo relacionat

Els petons que ajuden a enfrontar el procés d’adaptació escolar


Aquest divendres, la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses va acollir un esdeveniment especial: la presentació del llibre "Els petons màgics," de l'autora rosinca Marina Gironès. Aquesta obra té com a objectiu ajudar les famílies que s'enfronten al procés d'adaptació escolar mitjançant consells i recomanacions, i a més, acompanya els nens en aquesta transició important.

Vídeo relacionat

Exposició 'El mar i les persones' a la Ciutadella de Roses


L'Exposició fotogràfica 'El mar i les persones' ja es pot visitar a la Ciutadella de Roses. Aquesta exposició presenta les fotografies guanyadores i finalistes del Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània, MedFoto 2022. L'exposició estarà oberta fins al 29 d'octubre a la sala d'exposicions de la Ciutadella i l'entrada és gratuïta. Els visitants poden gaudir de l'exposició de dilluns a diumenge, de 10:00 h a 21:00 h.

Vídeo relacionat

Nits de Circ tanca la tercera edició amb mes 13 000 entrades venudes


.La tercera edició de Nits de Circ es va tancar aquesta setmana amb més de 13.000 espectadors entre les actuacions que es van dur a terme durant dotze nits 4 a Besalú i 8 a Roses. L'esdeveniment en aquesta la seva tercera edició ha reunit alguns dels principals rostres del circ internacional de qualitat i caps de cartell de circs del prestigi com Arlette Gruss, Bouglione, Knie o Krone. En total, 24 artistes d'onze països que hi han presentat nou atraccions en cada jornada. La producció, representada dins d'una pista a l'aire lliure, ha destacat pels nombrosos números aeris, entre els quals el cercle aeri d'Alexandra Sazonova, els funàmbuls a gran alçada de Marin Family i les cintes aèries de Giselle Souza. La parella de mà a mà Duo Vitalys, el màstil xinès del Duo Acero, els malabars de Sergio Paolo, la comicitat de Matute, el llançament de ganivets de Blade 2 blade i el número d'il·lusionisme de Jimmy Saylon han completat el programa.

Vídeo relacionat

Sardanes a la plaça de les Botxes de Roses a càrrec de la Cobla Flama de Farners


El dissabte 26 d'agost tornen les sardanes a la plaça de les Botxes de Roses, aquest cop ho fan a càrrec de la Cobla Flama de Farners, dirigida per Jordi Molina, que començarà el seu concert a les 22 h. La plaça de les Botxes ha estat acollint sardanes des de finals de juny, essent aquest el onzè concert de la temporada i també l'antepenúltim, com sempre l'entrada és totalment gratuïta. Les dues últimes cobles en tocar-hi a part de la de dissabte seran la Cobla Principal de Cassà i la Cobla Cervianenca els dies 2 i 11 de setembre.

Vídeo relacionat

Presentació d'un conte per a facilitar el procés d'adaptació escolar


'Els petons màgics' de l'autora rosinca Marina Gironès és un llibre que vol ajudar a les famílies que comencen el procés d'adaptació escolar a través de consells i recomanacions i acompanya els infants en aquest canvi. La protagonista té 3 anys i fa poc ha començat a anar a l’escola. Tot i que a vegades troba a faltar la seva mare, s’ho passa d’allò més bé i està decidida a compartir quin és el seu secret. L’autora d’aquesta història màgica s’ha endinsat en el món de la literatura infantil de la mà de l’editorial Autografia. El conte està pensat per a nens entre 3 i 6 anys, «perquè els pares el llegeixin als seus fills i filles, amb il·lustracions molt vives i plenes de detalls perquè els infants les mirin, les il·lustracions són d'Antonio Peñalver. El text és senzill perquè també el puguin entendre». La presentació d'aquest llibre de la mà de l'autora es durà a terme aquest divendres 25 d'agost a la biblioteca Jaume Vicens Vives a les 17h.

Vídeo relacionat

Roses construeix un mur de contenció a la Riera Ginjolers a tocar la SARFA


Fa unes setmanes els treballadors de la brigada municipal de Roses a instàncies de la regidoria d'infraestructures, va iniciar els treballs per la construcció d'un mur de contenció que s'ha realitzat al carrer de la Riera Ginjolers cantonada amb el carrer Roger de Llúria, no es tracta d'un mur de tancament de finques, ja que aquest espai és propietat municipal i actualment es destina a aparcament, però a causa del seu pendent i a la quantitat d'arbres que hi ha, cada cop que plou, l'aigua arrossega una gran quantitat de terra i restes vegetals que es converteixen en fang en arribar a la vorera, el que feia que fos un perill passejar per aquella zona de municipi que a més és un pas de molta gent que accedeix a la SARFA i dels escolar que passen per aquest lloc. L'ajuntament ha construït un mur de 37 metres en l'àmbit del terreny per evitar que la terra acabi en la vorera en cas de pluja.

Vídeo relacionat

Els pescadors gironins s’adhereixen a Pesca Neta una nova eina digital


Aquest estiu, els pescadors gironins que formen part del projecte Pesca Neta han estrenat una nova eina digital per fer el recompte de brossa i plàstics que recullen cada dia del mar Mediterrani. És una app molt senzilla i intuïtiva que permet fer un recompte detallat de totes les deixalles que troben els pescadors al mar. Cada embarcació té un contenidor específic de Pesca Neta que omplen amb la brossa i plàstics que troben i quan arriben a port fan el recompte i introdueixen les dades a l'app com ara els quilos de brossa recollits i la tipologia de residus. A més, també introdueixen una fotografia de les deixalles per deixar constància de tot el que recullen. Finalment, la brossa es diposita als diferents contenidors de reciclatge que hi ha distribuïts a les onze confraries de Girona. Dels 181 pescadors gironins que formen part del projecte Pesca Neta, n'hi ha de totes les modalitats de pesca: arrossegament, palangre, encerclament i arts menors. Pel que fa a la flota rosinca s'hi han adherit tots els pescadors de totes les arts, ja que d'aquesta manera es recull brossa tant del fons marí com de la superfície. Cal destacar que els pescadors d'arrossegament són qui registren més quilos, pel fet que recullen la brossa dipositada al fons del mar. Al setembre se sabrà la xifra total de residus recollits pels pescadors. En aquesta primera experiència, amb la nova app. Tot i això, fins al dia d'avui, l'aplicació mòbil en l'àmbit gironí ha comptabilitzat prop de 1.500 registres. Això representa que gairebé la totalitat dels pescadors, cada vegada que troben deixalles, registren les dades a l'aplicació mòbil. Una altra de les informacions recollides és que els pescadors de Girona dediquen prop de 1.000 hores anuals a la recollida, triatge i reciclatge dels residus. En altres edicions del projecte ambiental, s'ha pogut estudiar que les deixalles més comunes són procedents de terra i són, sobretot, ampolles i envasos de plàstic, llaunes i tovalloletes higièniques. La dinamitzadora del projecte considera, que amb La predisposició dels pescadors ha sigut d'allò més positiva i el compromís és més constant que altres anys. El projecte Pesca Neta va néixer el setembre de 2020, és una acció col·lectiva del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del Fons Europeu Marítim i de la Pesca, les Federacions Territorials de Confraries de Pescadors de Barcelona, Girona i Tarragona i hi són adherides totes, per contribuir en la neteja del mar Mediterrani.

Vídeo relacionat

L'arxiu municipal de Roses destaca l'anunci dels banys La Palmera de 1952


L'Arxiu Municipal de Roses dona a conèixer aquest mes un Anunci dels banys La Palmera de 1952. Un local que tenia banys, terrassa, bar i pista de ball al costat de la platja. Encara és un anunci a l'antiga, anunciant banys calents i freds per combatre el reumatisme. Faltaven pocs anys perquè el turisme fes un gir de guió i virés cap al turisme de masses. A més a més, a l'anunci s'hi destacava que hi havia aperitius i tapes variades. El paper era tan prim que es transparenta la propaganda de la pàgina del darrere, una lligueta de futbol entre l'AE Roses i altres equips de la comarca. Empordà Televisó

Vídeo relacionat

Tres membres de club atletisme Roses correran una ultra marató a benefici de FADIR


Fa uns dies tres joves esportistes membres del club d’atletisme Roses varen decidir participar a la ultra marató que tindrà lloc el desembre a Barcelona, i es varen posar en contacte amb FADIR Roses, ja que abans han realitzat altres accions a benefici d’altres entitats de Roses, i els varen demanar que necessitaven, els hi varen comentar que una nova furgoneta per repartir el menjar de porten a domicili ja que la que utilitzen actualment té mes de 23 anys. Per això duran 12 hores correran aquest ultra marató per recollir diners. Les donacions es podran fer entrant a la web “Mi grano de arena” on han creat un “crown funding” per aquesta acció. Des de FADIR han rebut mol satisfactòriament aquest iniciativa d’aquest joves esportistes, i creuen que serà possible aconseguir el diners per poder canviar aquest furgoneta Els esportistes abans de participar a la ultra marató faran altres accions a Roses per donar a conèixer la recollida de diners per FADIR

Vídeo relacionat

Josep Lloret, creu que s’haurien d’aturar el tràmits del parc Eòlic fins tenir l’informe


.Josep Lloret com a científic i creu que les renovables han de ser part de la solució però creu que els projectes que es presentin, han d’estar ben fet i comptar amb el recolzament dels científics i aquest no es el cas del parc eòlic que es projecten a Roses Els científics no entenen aquests macro projectes que s’han presentat amb una tecnologia tan nova com son els aerogeneradors flotants, tan poc estudiats. Lloret també considera que s’han de tenir en compte, i que no es fa, a les entitats locals, ajuntament de les zones afectades, entitats ecologistes locals o associacions de comerciants i empresaris Del que esta convençut es que s’haurien d’esperar els resultats dels estudis científics independents, i aplicar el principi de precaució. Tampoc entenc que el tema de la prova pilot que s’hauria d’haver fet al començament, hagi estat la darrera idea presentada.

Vídeo relacionat

L’onada de calor serà persistent i s’allargarà fins divendres


El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha activat els avisos per calor nocturna al litoral i prelitoral i per calor diürna en la majoria de comarques, de moment fins dijous. Aquest primer episodi llarg de calor extrema a Catalunya durarà més del que s'havia previst inicialment, ja que les anteriors no es poden qualificar com onades ja que no varen superar les tres jornades. Tot apunta a que l’onada de calar es podria allargar fins divendres, Protecció Civil ha posat en alerta el pla Procicat. El pronòstic indica que avui dimarts i dimecres la temperatura seguirà sent semblant a la de dilluns. Per tant, seran dies de calor extrema i generalitzada, i tornarem a veure valors de fins a 40-42 ºC en alguns indrets de Catalunya. Si mirem més enllà, la temperatura pot mantenir-se al voltant dels 6 ºC per sobre de la mitjana climàtica per l'època fins la matinada de divendres. Això garantitza calor a ple rendiment fins dijous. Divendres començaria a afluixar una mica i dissabte arribaria un brusc descens de la temperatura que ens portaria a valors inferiors a la mitjana climàtica. A nivell de superfície, això representa que ens mourem al voltant dels 39-42 ºC per l'oest de Catalunya i dels 36-39 ºC en moltes altres zones d'interior. I tampoc no oblidem que les nits seran caloroses també, amb valors tropicals generalitzats i alguns de tòrrids. De fet, ja s'han registrat alguns rècords de temperatura nocturna.

Vídeo relacionat

Campanya La Meva Piscina no Discrimina


L'Ajuntament de Roses ha impulsat una campanya perquè els ciutadans puguin denunciar les situacions de discriminació motivada per l'orientació sexual, identitat o expressió de gènere que hagin pogut sofrir en la piscina municipal. La iniciativa s'emmarca dins de la campanya La Meva Piscina no Discrimina, una campanya impulsada pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya per a sancionar les males pràctiques i erradicar possibles discriminacions. Els cartells han estat elaborats pel conegut dissenyador Javiroyo i es faran arribar a totes les piscines municipals catalanes per a recordar que les piscines són "refugi climàtic i espai d'oci i han de ser-ho per a tots, sense excepcions, sense que ningú sigui discriminat".

Vídeo relacionat

MedFoto 2023 “El mar i les persones”


MedFoto prepara la tercera exposició a Roses “El mar i les persones” format per le fotografies guanyadores del Concurs internacional de fotografia de la mediterrània, l’exposició romandrà del 25 d'agost al 29 d'octubre de 2023, a la sala d'exposicions de la Ciutadella de Roses, en horari de dilluns a diumenge de 10 h a 21 h. amb entrada lliure MedFoto és també una exposició fotogràfica que pretén mostrar el mar d’una manera el més propera a la realitat possible. Imatges de la mar Mediterrània i el seu entorn immediat, obtingudes amb actituds respectuoses envers les persones, els animals, les plantes i l’entorn natural. Un total de 43 fotografies impreses en gran format que transporten al visitant a un espai que fomenta l’actitud responsable i respectuosa amb el mar, les activitats esportives que s’hi poden realitzar, la fauna que pot trobar i les feines professionals que s’hi poden desenvolupar. Una exposició que posa en valor la fràgil relació que hi ha entre el mar Mediterrani i les persones i que dóna a conèixer els valors naturals i paisatgístics del mar. El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el certamen treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

Vídeo relacionat

Roses celebra concurs de colles sardanistes de les comarques gironines


Aquest dissabte, la plaça de Les Botxes a Roses es va omplir dansa amb la celebració del Concurs de Colles Sardanistes de les comarques gironines. Un total de 10 colles sardanistes van prendre part en aquest esdeveniment, que va començar amb el tradicional Galop d'entrada per presentar els participants.

Vídeo relacionat

Continuen les 'Nits de Circ' a la Ciutadella de Roses


L'espectacle de circ 'Nits de Circ' ha estat captivant al públic a la Ciutadella de Roses durant tot el cap de setmana. Des de funambulistes a gran alçada fins a acròbates aeris, els visitants han pogut gaudir d'un espectacle de circ únic sota el cel estrellat. Si encara no han pogut anar-hi no es preocupin perquè encara tenen temps de fer-ho fins el pròxim 23 d'agost.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR