ROSES

Comença el compte enrere pel Carnaval de Roses


El Teatre Municipal de Roses va acollir, aquest divendres al vespre, la presentació del Carnaval de Roses 2023. El primer post-pandèmic i on les colles tenen moltíssimes ganes de donar-ho tot i de gaudir de valent. Enguany quasi 3.800 persones ompliran de colors els carrers de la vila en un dels carnestoltes més coneguts, concorregudes i esbojarrades de tota la Costa Brava..

Vídeo relacionat

Sumem Portbou crea un Comitè d’Experts del Ferrocarril


Sumem Portbou ha creat un comitè d’experts que treballarà per impulsar el ferrocarril de Portbou. En una primera reunió s’han creat les bases del projecte que es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig.

Vídeo relacionat

Revista de Carnaval de Roses ja està disponible


Àngel Reynal va prendre el relleu de Robin Townsend com a fotògraf del Carnaval de Roses l’any 2020, i continuà immortalitzant amb la seva càmera les passades, actes i festes del Carnaval 2022, recordem que l’edició 2021 no es va celebrar a conseqüència de la pandèmia. Els milers de fotografies realitzades de cada edició es dipositen a l’Ajuntament, Un recull d’unes 300 fotografies, s’utilitzen per editar la revista que es fa anualment. L’autor de la revista com professional de la fotografia, ens ha donat uns consells i anima a tothom a que s’atreveixin a fer fotografies originals La salutació de l'alcalde, Joan Plana, obre la revista recordant la suspensió del Carnaval de 2021 i l’adaptació de 2022 a les restriccions sanitàries encara vigents, i parla de com aquests darrers temps complicats, han de servir per valorar encara més el Carnaval i optimitzar-ne la seva organització perquè la festa en surti reforçada. El programa de festes, les bases del concurs fotogràfic del Carnaval 2023 i la informació sobre el punt lila, completen els apartats de la revista, que ja es troba disponible al Servei d’Atenció a la Ciutadania-SAC de l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i a l’Oficina de Turisme.

Vídeo relacionat

Roses multiplica per 6 les instal·lacions fotovoltaiques a habitatges


El creixement en la instal·lació de plaques solars en habitatges unifamiliars, edificis i establiments, ha viscut un espectacular augment al municipi, passant d'una única instal·lació l'any 2018, a 4 l'any 2019, 9 durant l'any 2020 i 33 l'any 2021. De les 182 tramitades l'any 2022, 173 corresponien a habitatges residencials, unifamiliars o edificis plurifamiliars, mentre que les 9 restants han estat instal·lades en establiments comercials, principalment hotels.

Vídeo relacionat

AMICS DE LA NATURA CADAQUÉS, IAEDEN-SALVEM L’EMPORDÀ i SOS COSTA BRAVA presentem al·legacions al Pla de Millora Urbana de la UA-34 de Cadaqués


En referència a la recent aprovació inicial del “Pla de Millora Urbana de la Unitat d'Actuació n°34A Dr. Bartomeus” per part de l'Ajuntament de Cadaqués, fem saber públicament que AMICS DE LA NATURA DE CADAQUÉS, la IAEDEN-SALVEM L'EMPORDÀ i la Federació SOS COSTA BRAVA hem presentat al·legacions demanant que es paralitzi d'immediatla tramitació del PMU per tal d’estudiar conjuntament amb la reforma del planejament vigent, actualment en redacció el nou POUM. Les Entitats ecologistes reclamem que s'ha de reduirsubstancialment l'ocupació, la volumetria, l'edificabilitat, el nombre d'habitatges i la densitat, a part d'ampliar les zones verdes de cessió voluntària i s'ha de minimitzar l'impacte visual i paisatgístic de l'àmbit urbanístic. Al·leguem l'afectació d'una part de l'entorn de protecció del Pla Especial del Conjunt Històric de Cadaqués “Puig d'en Colom", que es podria vulnerar l'art. 9.3 del D.L. 1/2010 del 3 d'agost i l'art.35 de la Llei de Patrimoni Cultural Català en no garantir la protecció dels valors paisatgístics d’interès especial com son les parets, murs i travesseres de pedra seca i les oliveres de verdal catalogades dins la DOP Empordà i per l’impacte visual i paisatgístic negatiu d’aquesta actuació. L’ordenació del PMU aprovada per la Junta de Govern Local per Acord de data 24 de Novembre de 2022 i contra la que es van presentar al·legacions el passat mes de Gener per part d’AMICS DE LA NATURA DE CADAQUÉS, IAEDEN – SALVEM L’EMPORDÀ i de SOS COSTA BRAVA, preveu: ▪ La implantació de 36 nous habitatges, dels quals ja n'hi ha 10 de construïts. ▪ La configuració de 4 illes urbanes. ▪ Edificabilitat màxima de 4.153’06m2. ▪ 2.007’12m2 de sostre Clau Eixample (22 habitatges). ▪ 2.123’44m2 de sostre Clau Residencial aïllada (14 habitatges). I l’actuació urbanística aprovada inicialment comporta les següents afectacions: ▪ La superfície de l’àmbit 11.194m2. ▪ Sòl amb feixes, parets i murs de pedra seca. ▪ Sòls amb coberta arbrada amb oliveres, alzines, pins i ametllers. ▪ Sòls amb pendents i desnivells de fins a 15 metres. ▪ Terrenys inclosos en l’entorn de protecció “Puig d’en Colom”, dins el Pla Històric de Cultura. Tractant-se de la urbanització i edificació d’una zona amb valors paisatgístics, que configura un vessant amb important visibilitat al nucli de Cadaqués que comportarà la construcció de nous volums edificatoris, amb impacte paisatgístic negatiu inqüestionable i irreparable. Les Entitats denuncien que no té sentit que mentre està pendent de tramitació l’Avanç de revisió del PGOU de Cadaqués de 1986, l’Ajuntament de Cadaqués permeti simultàniament anar

Festival Sons del Món rep un dels Reconeixements dels Premis Enderrock 2023


Cada any, els Premis Enderrock reconeixen aquells artistes, entitats, empreses, discogràfiques i festivals en els seus respectius aniversaris, tots ells cabdals del país com a part fonamental d'una indústria rica i dinàmica. Enguany, entre els guardonats es troba el Festival Sons del Món, que el passat estiu celebrà el seu 15è any de vida. Enderrock ha reconegut així la trajectòria del festival, al llarg de la qual la música, la gastronomia i el món del vi s'han entrellaçat en un escenari mil·lenari declarat bé d'interès cultural, la Ciutadella de Roses, i on artistes nacionals com Oques Grasses, Els Catarres, Rita Payés o Els Amics de les Arts, han compartit escenari amb figures internacionals com Ben Harper, Tom Jones, Chucho Valdés o Gloria Gaynor i grups emergents empordanesos. El rècord històric del públic registrat a la quinzena edició, amb més de 26.000 espectadors, confirma la solidesa d'un festival que destaca per la comunió entre patrimoni, territori i qualitat musical.

Vídeo relacionat

Homenatge a les víctimes del feixisme en el 84è aniversari de l’entrada de les tropes fraquistes


El 9 de febrer de 1939, en una jornada que va anar precedida per dies de bombardejos, l’exercit franquista entrà a Roses, suprimint l’Ajuntament republicà encapçalat en aquell moment per Josep Sallent Marqués i instaurant una junta provisional dirigida pel règim. El consistori rosinc ha recordat avui l’efemèride homenatjant les víctimes del feixisme, amb un acte que ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials del Departament de Justícia, Sergi Palomeras; l’alcalde de Roses, Joan Plana; i regidors i regidores de la corporació. En la seva intervenció, Sergi Palomeras ha assenyalat la importància de la realització d’actes d’aquestes característiques per defensar la memòria històrica i afermar els valors democràtics. Joan Plana ha anunciat que, un cop finalitzat l’inventari de símbols franquistes ubicats a l’espai públic de Roses que ha dut a terme Memorial Democràtic, l’Ajuntament inicia a partir d'ara els tràmits per a la seva enretirada d’acord a la llei de Memòria Democràtica. L’acte ha comptat amb la interpretació de dues peces musicals, ‘País petit’ i ‘El Cant dels Ocells’, per tancar l’acte a càrrec de la violinista Lia Jensen, acompanyada al teclat per Xavier Rodríguez.

Vídeo relacionat

3.784 persones, 64 colles i 48 carrosses desfilaran al Carnaval de Roses


Entre el 16 i el 20 de febrer, Roses viurà una nova edició de la seva multitudinària festa de Carnaval, enguany recuperant la totalitat d’activitats després d’una edició de 2022 encara marcada per les restriccions de la pandèmia, en què només es van poder celebrar els actes a l’aire lliure. Amb 3.784 persones ja inscrites, es preveu superar la participació dels 4.000 "passants" durant les desfilades -comptant els grups que assisteixen cada any sense haver realitzat la inscripció prèvia- que, units als milers de persones que cada any s’apleguen per gaudir de l’espectacle, ompliran Roses de color i animació. Les populars passades concentren el major protagonisme i expectació del carnaval rosinc, essent milers els visitants de la comarca, d’arreu de Catalunya i del sud de França que es congreguen aquests dies a Roses per gaudir de tot el color i la disbauxa que omple els carrers i locals de Roses. El Carnaval de Roses 2023 s’iniciarà dijous amb una cercavila de benvinguda a Sa Majestat el Rei Carnestoltes, acompanyat per la banda de percussió Ociart. Un cop a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, el grup de versions Orquestra Mitjanit i el Dijous Kuit de la Joventut Rosinka, celebraran l’arribada del rei. La música i el ball per a totes les edats i públics estan garantits un any més amb les actuacions programades pel Departament de Festes de l’Ajuntament: les versions dels grups Bruixa Express, Pelukass, Los 80 Principales i l’Orquestra La Principal de la Bisbal, juntament amb la discomòbil infantil de DJ Gres-k Planet, ompliran d’animació l’envelat de la plaça Frederic Rahola, mentre que les propostes musicals per al públic més jove vindran de la mà dels dj’s Lia Jensen, Mon DJ, DJ Dulo, DJ Office, Ruben Rider i Adrià Giner DJ, a l’escenari de la pista annexa del Pavelló d’Esports.


PROGRAMA CARNAVAL DE ROSES 2023 DIJOUS 16 DE FEBRER A les 22 h, des de la plaça de Catalunya fins la plaça de Frederic Rahola Cercavila de benvinguda de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, a càrrec de la banda de percussió d’Ociart. A les 22.30 h, a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, ball amb el grup de versions l’Orquestra Mitjanit i el Dijous Kuit amb la Joventut Rosinka. DIVENDRES 17 DE FEBRER A les 21 h, al llarg de l'avinguda de Rhode Passada de nit. A les 23.30 h, a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola Ball amb els grups de versions la Bruixa Express i Pelukass. A les 23.30 h, a la pista annexa del Pavelló Municipal d'Esports Discomòbil amb DJ Lia Jensen + Mon DJ + DJ Dulo. DISSABTE 18 DE FEBRER A les 16 h, al llarg de l’avinguda de Rhode Passada de tarda. Tot seguit, a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola Discomòbil infantil amb Gres-k Planet. A les 22 h, a la SUF Ball de Carnaval amb el Duet Genion’s. A les 23 h, a la pista annexa del Pavelló Municipal d'Esports Discomòbil amb DJ Office + Ruben Rider + DJ Dulo. A les 00 h, a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola Concert amb el grup de versions Los 80 Principales i DJ Gres-k Planet

Ja neden a Roses els esportistes europeus preparen les seves competicions a la Piscina Municipal


Han arribat a Roses els primers nadadors que del 6 al 25 de febrer i de l’1d’abril al 5 de maig, durant a terme els seus entrenaments a la Piscina Municipal de Roses, que es convertirà en centre d’entrenament de diferents clubs europeus, durant aquest període, en total seran 14 clubs de triatló i natació, provinents majoritàriament de França, superant els 350 participants, entre esportistes i equips d’entrenament els que es desplaçaran a Roses La majoria d’equips realitzen estades que oscil·len entre 5 dies i una setmana. Molt d’ells repeteixen després de les bones experiències d’anys anteriors, atrets per la idoneïtat de l’equipament i de la resta d’instal·lacions esportives del municipi, així com pel fet que a Roses disposen de l’oferta d’allotjament i serveis que necessiten.

Vídeo relacionat

La Revista de Carnaval de Roses ja està disponible


A pocs dies de la celebració del Carnaval de Roses 2023 (del 16 al 20 de febrer), ja es troba disponible per al públic la Revista de Carnaval, amb un extens recull de fotografies de les passades i esdeveniments de l’edició celebrada el passat 2022. Els punts de distribució de la revista són l’Ajuntament, la Biblioteca i l’Oficina de Turisme.

Àngel Reynal va prendre el relleu de Robin Townsend com a fotògraf del Carnaval de Roses l’any 2020, i continuà immortalitzant amb la seva càmera les passades, actes i festes del Carnaval 2022 (l’edició 2021 no es va celebrar a conseqüència de la pandèmia). Els milers de fotografies realitzades de cada edició es dipositen a l’Ajuntament, amb l’objectiu de mantenir el fons fotogràfic del carnaval rosinc per a la preservació d’aquest important testimoni gràfic. Un recull de 250 fotografies entre les realitzades per Reynal l’any passat, es pot veure ja a la revista de Carnaval acabada de publicar on, al llarg de les seves 52 pàgines, es fa un recorregut per la festa de dijous d’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, per les passades de divendres, dissabte i diumenge, i per l’arrossada i l’enterrament que tenen lloc dilluns. La salutació de l'alcalde, Joan Plana, obre la revista recordant la suspensió del Carnaval de 2021 i l’adaptació de 2022 a les restriccions sanitàries encara vigents, i parla de com aquests darrers temps complicats, han de servir per valorar encara més el Carnaval i optimitzar-ne la seva organització perquè la festa en surti reforçada. El programa de festes, les bases del concurs fotogràfic del Carnaval 2023 i la informació sobre el punt lila, completen els apartats de la revista, que ja es troba disponible al Servei d’Atenció a la Ciutadania-SAC de l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i a l’Oficina de Turisme. L’Ajuntament ha editat un total de 3.000 revistes que es distribuiran fins a la fi d’existències. La imatge que il·lustra la portada és el cartell de Carnaval de l’edició d’enguany, obra de la il·lustradora Sara Rosell Betriu. ,

Preveuen una inversió de 6,5MEUR a la terminal de Vilamalla


Els Pressupostos de Catalunya 2023 tiraran endavant gràcies a l’acord que ha arribat el govern de la Generalitat amb els Comuns i el PSC. A la província de Girona s’invertiran 156 Milions d’Euros, una xifra que suposa un 40% més. 6,5 milions d’euros es destinaran a millorar la versatilitat i les prestacions de la terminal de Vilamalla. Un pas important per potenciar el transport transfronterer de mercaderies per ferrocarril.

Vídeo relacionat

Jaume Geli i Pilar Farrés inauguren ‘Nit’ a Ca l’Anita de Roses


Aquest divendres al vespre es va presentar l’exposició Nit. Una obra conjunta de Pilar Farrés i Jaume Geli i que es podrà visitar a la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses fins el 19 de març.

Vídeo relacionat

El Grup Terraza entrega un vehicle elèctric a la Fundació Altem


Aquest dissabte al migdia, el Grup Terraza, ha fer entrega d’un vehicle elèctric a la Fundació Altem. És el resultat de la primera nit solidària que van celebrar el passat 11 de novembre i on es van recaptar més de 10.000€.

Vídeo relacionat

El Conseller Carles Campuzano es reuneix amb les entitats socials de Roses


El conseller d'Afers Socials, Carles Campuzano, va visitar aquest dissabte la vila de Roses. Va aprofitar per reunir-se amb les entitats socials del municipi. Una trobada per conèixer la situació que viuen i els reptes amb els que es troben.

Vídeo relacionat

Protecció Civil activa l’alerta per fort onatge


El temporal, que ha començat al nord, ja s’estén a tot el litoral català. Per aquesta raó des de Protecció Civil han activat l’alerta per fort onatge a tota la costa de Catalunya. Un dels efectes d’aquest temporal que ens acaba d’entrar i que està fent que a l’Alt Empordà ja es puguin veure, també, les primeres nevades a cotes a partir dels 500 metres.

Vídeo relacionat

Josep Maria Martínez, candidat del PSC a Roses


La Ciutadella de Roses ha acollit l’acte de presentació del cap de llista del PSC a Roses per ales properes eleccions municipals. Josep Maria Martínez és la primera vegada que encapçala la llista socialista rosinca.

Vídeo relacionat

Quim Masferrer esgota les entrades de Roses i oferirà una segona sessió el mateix dia


L’àrea de Cultura de Roses havia programat per al 18 de març l’obra de Quim Masferrer, Bona Gent, pràcticament el mateix dia que les entrades es varen posar a la venda es varen esgotar, per aquest motiu l’ajuntament va pactar amb l’actor la possibilitat de fer una altre sessió el mateix dia perquè la gent que volgues veure l’obra pugues anar, i així s’ha fet el dia 18 a les 17.30 es farà una segona representació Aquesta ha esta la primera vegada a Roses que es fan dues representacions d’una obra el mateix dia. Les entrades per a aquesta funció addicional ja estan a la venda com sempre a les taquilles del teatre i a Roses cultura.cat

Vídeo relacionat

Divendres s’inaugura a Ca l’Anita l’exposició de De Jaume Geli i Pilar Farrés


Jaume Geli i Pilar Farrés inauguraran demà divendres 3 de febrer a les 7 de la tarda l’exposició “Nit” on la foscor es deixa veure amb la recessió hivernal de la llum; abraça l’espai expositiu per desplegar les virtuts plàstiques en pell, forma i ombra, el dia de la inauguració hi participarà la Cia. El Paller amb una peça creada per a l'exposició. La mostra hi serà a Ca l’Anita del 3 de febrer al 19 de març

Vídeo relacionat

Gosbi ha portat un parell de gossos a l’escola JVV per interactuar amb la mainada


Dos responsables del projecte Gosbi del Girona Futbol club, ja que son una de les empreses patrocinadores del club, han desplaçat un parell de gossos ensinistrats, el Mico i la Canya que curiosament també es la mascota del club, a l’escola Jaume Vicens Vives per interactuar amb la mainada ja que amb aquestes sessions socioeducatives, s’aconsegueix molt implicar als nens i aporta moltes avantatges per ells en la seva relació tant amb els animals com amb els seus propis companys La mainada aquest mati s’ho ha passat d’allò mes bé amb aquest dos gossos amb el que han posat en practica totes les seves habilitats Des de l’escola es valoren molt positivament aquestes jornades en les que intentaran que passin per elles la totalitat dels alumnes de primària.

Vídeo relacionat

Resum de la Junta de Govern del dia 2 de febrer de 2023


La junta de Govern de Roses d’aquesta setmana va tractar un total de 21 punts, Vero Medina en destaca els mes rellevants, es va aprovar la programació de les activitats del CAR, es va aprovar la sortida a la Molina i la la programació de les activitats de Ca l’Anita de gener a agost, i es va aprovar definitivament el projecte de museïtzació amb realitat virtual del Castell de la Trinitat.

Vídeo relacionat

14 clubs esportius europeus preparen les seves competicions a la Piscina de Roses


Del 6 al 25 de febrer i de l’1d’abril al 5 de maig, la Piscina Municipal de Roses es convertirà en centre d’entrenament de diferents clubs europeus, durant aquest període, realitzaran els seus entrenaments a les instal·lacions de la Piscina un total de 14 clubs de triatló i natació, provinents majoritàriament de França, superant els 350 participants, entre esportistes i equips d’entrenament. La majoria d’equips realitzen estades que oscil·len entre 5 dies i una setmana. Molt d’ells repeteixen després de les bones experiències d’anys anteriors, atrets per la idoneïtat de l’equipament i de la resta d’instal·lacions esportives del municipi, així com pel fet que a Roses disposen de l’oferta d’allotjament i serveis que necessiten. La regidora d’Esports i presidenta de la Piscina Municipal, Verònica Medina Flores, assenyala valora molt positivament aquestes estades: "és tot un goig per a nosaltres ser escollits com a centre d'entrenament de molts clubs europeus que es preparen per a les competicions. Per una banda, això reafirma el compromís de qualitat que es treballa diàriament i per l'altra banda, fomenta el gran valor de Roses com a destinació turística". Pel que fa als abonats i usuaris de l’equipament, es recomana consultar setmanalment l’ocupació dels espais de la piscina, a través de la pàgina web piscinaroses.cat. En aquelles franges de forta ocupació a la piscina profunda, s’habilitaran 2 carrers longitudinals a la piscina poc profunda (de 17m x 2m) per al bany lliure, sempre que aquest vas estigui disponible.

Vídeo relacionat

Fàtima, amb Mercé Arànega, arriba aquest dissabte al TMR


L’obra, escrita i dirigida per Jordi Prat, Fatima se situa en el Raval, el barri on viu Fàtima (Queralt Casasayas), un personatge que s’endinsa en un viatge perillós cap a la drogoaddicció per superar el dolor derivat d’un fet traumàtic. Una obra de teatre fosca, però poètica on les drogues són només una excusa per parlar de la societat abandonada i de realitats que sovint preferim ignorar. L’obra es representarà dissabte 4 de febrer a les 20.15 h les entrades al preu de 15 € ja es poden adquirir a www.rosescultura.cat.

Vídeo relacionat

L’Ecomuseu Farinera rep una subvenció per a la redacció del Projecte de renovació museogràfica


L’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries ha rebut subvenció del Departament de Cultura per a la redacció del Projecte de renovació museogràfica de la seva exposició permanent dins la convocatòria de Subvencions per la implementació de programes estratègics i projectes específics dels museus – 2022. Aquesta proposta de renovació museogràfica respon a un dels objectius del pla estratègic del museu: disposar d’una proposta de valor que respongui de forma més directa als interessos i necessitats de la població. Una de les seves línies de desenvolupament és Revisar i prioritzar les línies argumentals del relat del museu per dissenyar i implementar accions de comunicació més eficients. La museografia actual va ser inaugurada l’any 2004 i, tot i que funciona prou bé, té un recorregut de millora considerable tant pel que fa a l’experiència de la visita com a la seva accessibilitat i sostenibilitat. En la nova proposta, l’exposició esdevé el nexe de comunicació entre el museu i la societat, un espai de diàleg entre persones, que dona lloc a noves mirades. Un entorn en el qual es produeixen transformacions, en què es parla dels problemes actuals i s’estimula el debat envers possibles solucions. Des del punt de vista del disseny es tenen en compte dos criteris a l’hora de plantejar-ne l’execució: sostenibilitat pel que fa als materials i accessibilitat universal, tant física com cognitiva.

Vídeo relacionat

Doble promoció per a noves altes i ex abonats a la Piscina Municipal de Roses


La Piscina Municipal de Roses se suma al carnaval i ha preparat unes noves promocions, una per a noves altes durarà fins al 31 de març i permetrà a totes les persones que s’abonin per primera vegada a la instal·lació, gaudir d’una matrícula de només 20 € per a qualsevol tipus de quota mensual. L’altre per les persones ex abonades que faci més de 3 mesos que estiguin donades de baixa i al corrent de pagament, podran tornar a abonar sense haver de pagar la quota de matrícula d’entrada. En aquest cas la promoció finalitzarà el 28 de febrer. La Piscina Municipal de Roses és la primera instal·lació esportiva de les comarques gironines que obté el Segell de Qualitat atorgat pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC), amb la modalitat màxima de tres estrelles.

Vídeo relacionat

La cantant francesa Zaz, primera artista confirmada al Festival Sons del Món 2023


El Festival Sons del Món ja ha desvetllat la primera confirmació de la seva pròxima edició: La cantant francesa Zaz. L’autora d’èxits mundials com “Je veux” o “On ira” presentarà el seu cinquè disc, Isa, a la Ciutadella de Roses en el marc de la gira mundial “Organique Tour”. El concert de Zaz tindrà lloc el dia 3 d’agost a la Ciutadella de Roses i les entrades ja estan ala venda des de el passat 27 de gener. Zaz va publicar el seu cinquè disc Isa la tardor del 2021, un àlbum pintat amb emocions sinceres que va compondre durant el confinament de la primavera de 2020. Per a aquest nou àlbum va treballar amb el productor holandès REYN amb qui es va prendre el temps d’aplicar un color particular a cada cançó, amb una veu que no necessita cap introducció, tan vivaç com emotiva, i lletres directes que són alhora íntimes i personals. Al Sons del Món portarà un espectacle especial, enèrgic, positiu i, com sempre, amb "de la joie et de la bonne humeur" per viure la vie en rose. L’artista es mostra més propera que mai en aquesta gira on retorna a la seva essència. La 16a edició del festival delicatessen de l’Empordà, el Sons del Món, se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic, que és un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava.

Vídeo relacionat

Roses reparteix els segells de qualitat Sempre Roses, comerç tot l’any


Aquesta setmana s’han començat a repartir els primers distintius del segell de qualitat "Sempre Roses, comerç tot l’any" la concessió del certificat està avalada per l’Àrea de Promoció Econòmica i permetrà mostrar el distintiu a aquells establiments reconeguts, oferint així un valor afegit a la seva oferta i als seus serveis, i afegint un plus de seguretat i confiança per als clients. A part de la placa que identifica els establiments adherits i com a curiositat també es col·loca una cadira a l’entrada de l’establiment. Els establiments interessats a obtenir el segell "Sempre Roses, comerç tot l’any” poden posar-se en contacte amb promocioeconomica@roses.cat.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR